22.7 C
Athens

Λουτσέσκου: Έχουμε αργήσει με τις μεταγραφές, δύσκολο να κατακτήσουμε άλλον έναν τίτλο

Η πιο απαισιόδοξη εκδοχή του Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε την εμφάνισή της μετά το φιλικό με τη Στεάουα, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να κάνει λόγο για δύσκολη κατάσταση και για αργοπορία τις μεταγραφές

Αν συνυπολογίσει κάποιος το γεγονός ότι η Στεάουα μπαίνει σε δέκα μέρες στο πρωτάθλημα και ότι πρόκειται για μια ομάδα που θα επιδιώξει να κατακτήσει την κούπα, η εικόνα του ΠΑΟΚ στο χθεσινό φιλικό ήταν ενθαρρυντική παρότι υπάρχουν τρανταχτά κενά στο ρόστερ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου όμως δεν φάνηκε να ξεγελιέται, βάζοντας τον πήχη χαμηλά ενόψει της επόμενης σεζόν με απαισιοδοξία που μόνο… Ραζβάν δεν θυμίζει. Μιλώντας σε ρουμανικά ΜΜΕ μετά τη λήξη του πρώτου φιλικού της προετοιμασίας, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ περιέγραψε με χρώματα πιο μελανά και από αυτά της ομάδας του την κατάσταση που επικρατεί, κάνοντας λόγο για δύσκολη κατάσταση και για αργοπορία με τις μεταγραφές.

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Λουτσέσκου μετά το φιλικό με τη Στεάουα:

«Περίμενα η Στεάουα να παίξει περισσότερο, να επιτεθεί περισσότερο, δεδομένου ότι βρισκόμαστε μόλις στην αρχή της προπονητικής περιόδου. Είχαμε πολλούς νεαρούς παίκτες σήμερα και όμως κυριαρχούσαμε στο παιχνίδι τις περισσότερες φορές.

Είναι πολύ δύσκολο να κατακτήσουμε άλλον έναν τίτλο, η κατάσταση είναι δύσκολη, έχουμε αργήσει με τις μεταγραφές, η ομάδα έχει γεμίσει με άπειρους ποδοσφαιριστές. Έμεινα στον ΠΑΟΚ ακόμα κι αν δεν κατακτήσαμε κανένα τρόπαιο την περασμένη σεζόν, μάλλον οι άνθρωποι του συλλόγου εκτίμησαν τη δουλειά μου, πέρα ​​από τα αποτελέσματα που βλέπει το κοινό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς