20.9 C
Athens

Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ 1948 1-0: Νίκη με Καλοσκάμη σε φιλικό χαμηλής ταχύτητας (vid)

Το δεύτερο φιλικό μέσα σε διάστημα μιας μέρας για τον Παναθηναϊκό κύλησε… ουδέτερα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους ποδοσφαιριστές του. Με μια εντελώς διαφορετική σύνθεση συγκριτικά με εκείνη απέναντι στην Πετρολούλ, οι Πράσινοι επικράτησαν με 1-0 της ΤΣΣΚΑ 1948 κι έκαναν το 4/4 στα παιχνίδια προετοιμασίας τους.

Η αναμέτρηση δεν είχε μεγάλες φάσεις και ο γενικότερος ρυθμός της ήταν αρκετά κακός. Οι Πράσινοι είδαν τον Μπερνάρ να κάνει μια ακόμα καλή εμφάνιση και μάλιστα να δημιουργεί και το γκολ της ομάδας του στο 39′ όταν από τα δεξιά γύρισε στην περιοχή παράλληλα και ο Καλοσκάμης με προβολή πέτυχε το 1-0.

 

Αυτό που άγχωσε στο πρώτο μέρος τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν οι ενοχλήσεις του Μπαρτ Σένκεφελντ που έγινε νωρίς αναγκαστική αλλαγή αλλά τελικά ο συναγερμός έληξε νωρίς καθώς σύμφωνα με την ενημέρωση της πράσινης ΠΑΕ έχει υποστεί υπερδιάταση και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τρεις ημέρες.

Οι Βούλγαροι είχαν τις καλύτερες στιγμές στο δεύτερο μέρος που ο Παναθηναϊκός έδειξε αρκετά κουρασμένος. Στο 72′ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Πίσκεβιτς έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ, ενώ στο 73’ ο Κίριλοφ έκανε μία ωραία ενέργεια η οποία κόντραρε και πέρασε για λίγο έξω από τα δοκάρια του Ξενόπουλου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν (65’ Ξενόπουλος), Βαγιαννίδης (61’ Κώτσιρας) Σένκεφελντ (19’ λ. τρ. Σιδεράς / 80’ Μάγκνουσον), Φικάι (72’ Κάτρης), Χουάνκαρ (72’ Μλαντένοβιτς), Ρουμπέν (72’ Τσόκαϊ), Κλεϊνχέισλερ (80’ Φρόκου), Μαντσίνι (61΄Αϊτόρ), Μπερνάρ (61’ Καμπετσής), Καλοσκάμης (46’ Τζούριτσιτς), Σπόραρ (72’ Μπιλάλ).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς