20.6 C
Athens

Σε επαφές με την Μπέτις για την απόκτηση του Λορέν Μορόν ο Άρης

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ισπανό επιθετικό, που ανήκει στην Μπέτις, βρίσκεται ο Άρης

Μία σπουδαία μεταγραφή προσπαθεί να ολοκληρώσει ο Άρης που βρίσκεται σε επαφές με την Μπέτις για την απόκτηση του Λορέν Μορόν.

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα με δηλώσεις του αποκάλυψε πως οι Θεσσαλονικείς έχουν έρθει σε συμφωνία με επιθετικό από τη La Liga και αυτός όπως όλα δείχνουν είναι ο Λορέν Μορόν. Οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό δρόμο τόσο με την Μπέτις με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024, όσο και με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή που βλέπει με καλό μάτι να μετακομίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη.

Ο 29χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί σχεδόν όλα τα χρόνια της καριέρας του στην Μπέτις, με την οποία σε 131 παιχνίδια έχει σκοράρει 29 γκολ και μοιράσει 7 ασίστ.

Τα τελευταία χρόνια ωστόσο άρχισαν οι δανεισμοί για τον Μορόν, καθώς ο Μανουέλ Πελεγκρίνι που ανέλαβε την ομάδα το καλοκαίρι του 2021 δεν τον υπολόγιζε. Το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν πέρασε από τη Λας Πάλμας ως δανεικός, έχοντας 1 γκολ σε 10 εμφανίσεις.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα τη σεζόν 2021/22 πέρασε από την Εσπανιόλ επίσης ως δανεικός, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια και μέτρησε 4 γκολ και 1 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς