19.9 C
Athens

Παλίκουτσα: Συμφωνήσαμε με φορ από Ισπανία, ο Χρυσόπουλος έθεσε συγκεκριμένους όρους για να μείνει

«Ο Χρυσόπουλος έθεσε όρους για να μείνει που δεν ήταν αποδεκτοί. Όταν είσαι παιδί του Άρη δε βάζεις όρους», δήλωσε ο Παλίκουτσα, που αποκάλυψε ότι οι Κίτρινοι έχουν συμφωνήσει με επιθετικό από τη La Liga

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του Άρη, αλλά και τη συμφωνία των Κιτρίνων με την ΑΕΚ για την παραχώρηση του Κωνσταντίνου Χρυσόπουλου, που προκάλεσε διχασμό στις τάξεις των οπαδών του συλλόγου, μίλησε ο Ρόμπερ Παλίκουτσα από τη Βουλγαρία, όπου οι Θεσσαλονικείς πραγματοποιούν την προετοιμασία τους.

Ο αθλητικός διευθυντής του Άρη έκανε λόγο για συμφωνία με ομάδα της Ισπανίας για επιθετικό, χωρίς πάντως να αποκαλύψει όνομα: «Έχουμε συμφωνήσει με ομάδα από τη La Liga για επιθετικό, θα πρέπει απλά να βρεθώ με τον παίκτη και από κοντά. Όπως γνωρίζετε δεν θα υπογράψω κάποιον παίκτη αν πρώτα δεν τον δω ως χαρακτήρα. Να τον γνωρίσω, να μιλήσω μαζί του. Παράλληλα, είμαστε στις τελικές επαφές με ακόμα δύο εξτρέμ».

Ο Παλίκουτσα αναφέρθηκε επίσης στην υπόθεση Χρυσόπουλου, αποκαλύπτοντας ότι ο 20χρονος στόπερ έθεσε όρους για να παραμείνει στην ομάδα, που δεν έγιναν αποδεκτοί. «Όταν είσαι παιδί του Άρη και πιστεύεις στον εαυτό σου, δε βάζεις όρους», είπε χαρακτηριστικά.

«Μιλήσαμε με τον Χρυσόπουλο πριν από έναν μήνα και με ενημέρωσε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα τον άφηνε προτού τελειώσει τις υποχρεώσεις του στη Β΄ Εθνική. Το κατάλαβα και τον περίμενα να γυρίσει για να τον προωθήσω στην πρώτη ομάδα. Ξαφνικά όμως άρχισαν οι φήμες περί πρότασης της ΑΕΚ. Τον κάλεσα στο γραφείο μου, του εξήγησε το πλάνο που είχα για αυτόν και το πώς θα εξελιχθεί σε εμάς. Σκοπός μας ήταν να του δώσουμε χρόνο, αλλά κατάλαβα ότι εκείνος ήθελε πολύ να πάει στην ΑΕΚ. Είχε μιλήσει και τον προπονητή τους.

Τα δεδομένα για μένα άλλαξαν όταν μου έστειλε μήνυμα και απαίτησε συγκεκριμένους όρους για να παραμείνει στον Άρη. Ζήτησε να έχει το δικαίωμα αποχώρησης εάν δεν είχε εγγυημένο χρόνο συμμετοχής. Όροι που για μένα δεν ήταν αποδεκτοί. Όταν είσαι παιδί του Άρη και πιστεύεις στον εαυτό σου δεν βάζεις όρους. Φαίνεται ότι βάζεις πάνω από το κλαμπ το συμφέρον σου. Για μένα το θέμα τελείωσε εκεί. Δε μάλωσα με τον Θόδωρο Καρυπίδη για το θέμα, το ξεκαθαρίζω. Είναι φυσιολογικό να συζητάς κάθε απόφαση για να βρίσκεις λύση. Εγώ δέχομαι τις απαιτήσεις του προέδρου κι αυτός δέχεται τον τρόπο που θέλω να δουλέψουμε. Πρέπει να καταλαβαίνω τη δική του οπτική κι εκείνος τη δική μου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς