17.7 C
Athens

Βεζένκοφ: Δεν έκλεισα μάτι εδώ και μέρες, οικογένειά μου που δεν ήταν εύκολο να την αφήσω ο Ολυμπιακός

Πριν μπει στο αεροπλάνο για ΗΠΑ, ο Σάσα Βεζένκοφ επανέλαβε ότι ήταν δύσκολο να αφήσει τον Ολυμπιακό και αποκάλυψε πως δεν κοιμήθηκε τις τελευταίες μέρες

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε με συγκινητικό τρόπο τον Σάσα Βεζένκοφ καθώς ο Βούλγαρος φόργουορντ ετοιμάζεται να ζήσει το όνειρό του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με τους Σακραμέντο Κινγκς στο NBA.

Η κάμερα του bTV συνέλαβε τον MVP της EuroLeague στο αεροδρόμιο της Βουλγαρίας πριν την αναχώρησή του για τις ΗΠΑ και το Σακραμέντο, με τον ίδιο να αναφέρεται στην προσέγγισε των Κινγκς να υποστηρίζει πως τον πιστεύουν αλλά πρέπει κι εκείνος να αποδείξει ότι μπορεί να πετύχει.

«Οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειχναν με κάθε τρόπο πόσο με θέλουν, ότι ενδιαφέρονται πολύ και ότι είναι σίγουροι ότι θα έχω ρόλο στην ομάδα τους. Εάν δεν ήταν έτσι τα πράγματα, δεν θα είχα δεχτεί την πρόταση. Τώρα, όλα είναι στο χέρι μου. Έχουν δει πολλά από μένα, οπότε μένει να αποδείξω ότι μπορώ να παίξω εκεί», ανέφερε αρχικά ενώ στη συνέχεια η απάντησή του στην ερώτηση που δέχθηκε για τον Ολυμπιακό έκρυβε αρκετή συγκίνηση, όπως και ο προ ημερών αποχαιρετισμός του:

«Δεν έκλεισα μάτι εδώ και αρκετές ημέρες. Δεν κοιμόμουν. Δεν ήταν εύκολο όταν αφήνεις το μέρος που αγαπάς, αλλά και τους ανθρώπους που σε αγαπούν και σε εκτιμούν. Για μένα, ο Ολυμπιακός είναι οικογένεια. Αν και ήταν πολύ δύσκολη, πιστεύω ότι πήρα την σωστή απόφαση. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πολύ δυνατά και με πολύ έντονα συναισθήματα. Χάσαμε έναν ημιτελικό και έναν τελικό Ευρωλίγκας, στην κυριολεξία στο τελευταίο σουτ. Όλοι μας θέλαμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Μετατρέψαμε τον Ολυμπιακό από μία ομάδα μπάσκετ, σε κάτι πιο δυνατό που όλοι παραδέχονταν. Είχαμε εκπληκτική χημεία μεταξύ μας. Σ’ αυτή την ομάδα όλοι ήταν χαρούμενοι με τον διπλανό τους και αυτό δεν το συναντάς συχνά στον επαγγελματικό αθλητισμό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς