16.8 C
Athens

Το αντίο του Βεζένκοφ στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Εδώ έκανα τα όνειρά μου πραγματικότητα, μια φορά κόκκινος, για πάντα κόκκινος!»

Με μια συγκινητική ανάρτηση, ο Βούλγαρος σταρ αποχαιρέτησε τον κόσμο του Ολυμπιακού κι έκανε λόγο για μια δύσκολη επιλογή τονίζοντας πως: «οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά»

Ο Σάσα Βεζένκοφ αποχαιρέτησε οριστικά τον Ολυμπιακό για να ζήσει το όνειρο του NBA και με μια πραγματικά συγκινητική ανάρτηση, ο Βούλγαρος σούπερ σταρ ευχαρίστησε τους οπαδούς του συλλόγου με απίστευτα λόγια.

Ο 28χρονος φόργουορντ τόνισε πως αφήνει πίσω του ένα κομμάτι της καρδιάς του κι έκανε λόγο για μια δύσκολη επιλογή, υπογραμμίζοντας πως στο Σακραμέντο θα κουβαλά την αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού μέχρι οι δρόμοι των δύο πλευρών να συναντηθούν ξανά.

Αναλυτικά το γράμμα του στους φίλους του Ολυμπιακού:

«Προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού: Μετά από πολύωρες σκέψεις τις τελευταίες μέρες πήρα την απόφαση να εξερευνήσω τον κόσμο του NBA. Χωρίς αμφιβολία αυτή είναι η πιο δύσκολη επιλογή που έχω κάνει ποτέ μου. Φεύγοντας από αυτόν τον υπέροχο σύλλογο μετά από πέντε χρόνια, νιώθω σαν να αφήνω πίσω ένα κομμάτι της καρδιάς μου. Στον Ολυμπιακό έκανα τα όνειρά μου πραγματικότητα, βρήκα μια οικογένεια και το πιο ζεστό σπίτι που θα μπορούσα να φανταστώ. Έδωσα ό,τι είχα κάθε στιγμή που φόρεσα αυτή τη φανέλα. Στις πιο σκοτεινές στιγμές, μείναμε ενωμένοι, ανακάμψαμε και θα πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτά που πετύχαμε. Επειδή παλέψαμε… μέχρι τέλους. Οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να σας ευχαριστήσω. Παίρνω μαζί μου την υποστήριξη και την αγάπη σας καθώς ξεκινάω αυτό το νέο κεφάλαιο. Μέχρι οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά, μείνετε δυνατοί και κρατήστε τη φλόγα ζωντανή. Μια φορά κόκκινος, για πάντα κόκκινος!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sasha Vezenkov (@sashavezenkov)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς