22.8 C
Athens

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λέει «ναι» ο Σταύρος Λεκκάκος για την προεδρία

Αποδέχεται την πρόταση του Βίκτωρα Ρέστη και αναλαμβάνει την διοικητική ηγεσία της πράσινης ΠΑΕ ο γνωστός τραπεζίτης

 

Έτοιμος να πει το “ναι” στην πρόταση του Παναθηναϊκού για την ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ είναι ο Σταύρος Λεκκάκος. Οι όροι που έχει θέσει ο γνωστός τραπεζίτης, έχουν γίνει δεκτοί από τον Βίκτωρα Ρέστη, ο οποίος είναι αυτός που του έκανε και την πρόταση πριν από 15 μέρες.

Ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ έχει ενημερωθεί σχετικά, καθώς αυτός εμφανίζεται μπροστά στις όποιες διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο Σταύρος Λεκκάκος έχει όλο το πακέτο για τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Κύρος, εμπειρία, τεχνογνωσία, γνωριμίες και το σημαντικότερο επιτεύγματα σε ότι έχει ασχοληθεί. Όταν μαζί με τον Μιχάλη Σάλλα πήραν τα ερείπια της Τράπεζας Κρήτης κι έχτισαν την Τράπεζα Πειραιώς ως κολοσσό στο τραπεζικό μας σύστημα, ή την MIG που την ανέδειξε μετά την περιπέτεια με τον Ανδρέα Βγενόπουλο σε μια περίοδο που ήταν αμφίβολο αν θα μπορούσε εκ νέου να σταθεί στα πόδια της, ο Σταύρος Λεκκάκος αποδεδειγμένα είναι πρόσωπο κλειδί για να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στον δρόμο των μεγάλων επιτυχιών.

Τα τελευταία χρόνια, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του Παναθηναϊκού ήταν η έλλειψη ικανών στελεχών σε υψηλά πόστα. Στελέχη που θα μπορούσαν να σηκώσουν το βαρύ φορτίο των υποχρεώσεων του συλλόγου, μα πάνω απ’ όλα που θα είχαν το ανάλογο μέγεθος για το πράξουν. Δεν αρκούν τα κεφάλαια σε πολλές περιπτώσεις για να έλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Γι’ αυτό και ο Σταύρος Λεκκάκος αποτελεί την ιδανική επιλογή.

Από την πρώτη στιγμή όταν ο Βίκτωρ Ρέστης στράφηκε στο πρόσωπο του επιφανή τραπεζίτη, ήταν δεδομένο ότι θα συνόδευε την πρότασή του με σειρά μέτρων στήριξης του συλλόγου. Διαφορετικά γνώριζε εκ των προτέρων πως η απάντηση που θα λάμβανε θα ήταν αρνητική. Πλέον οι θετικές εξελίξεις τρέχουν και ορόσημο αποτελεί η 21η Σεπτεμβρίου οπότε και ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ θα βάλει χρήματα στην ΑΜΚ που θα προκηρυχθεί στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ. Ως εκ τούτου θ’ αρχίσει η απεμπλοκή του Γιάννη Αλαφούζου από τον Παναθηναϊκό και θα οριοθετηθεί το πλάνο ανάταξης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς