23.3 C
Athens

Οριστική συμφωνία του Άρη με Μενέντεζ, την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη ο Αργεντινός

Έτοιμος να ολοκληρώσει και επίσημα ακόμη μία μεταγραφή είναι ο Άρης, που θα κάνει δικό του τον 29χρονο εξτρέμ Τζόναθαν Μενέντεζ.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονταν σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις από την περασμένη εβδομάδα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του από τη Σολτ Λέικ και πλέον η μεταγραφή μπαίνει στην τελική ευθεία.

Ο Μενέντεζ αναμένεται να βρεθεί αύριο (4/7) Τρίτη στη Θεσσαλονίκη ώστε να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει όπως όλα δείχνουν για τρία χρόνια.

Μετά την ολοκλήρωση και της τυπικής διαδικασίας θα βρεθεί στη Βουλγαρία ώστε να ενσωματωθεί μαζί με την υπόλοιπη αποστολή που πραγματοποιεί εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο 29χρονος έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη μόλις μία φορά ξανά με τη φανέλα της Σεβίλλης Β’ πίσω στο 2012, καταγράφοντας συνολικά 54 συμμετοχής με απολογισμό 4 γκολ για μια τετραετία.

Έχει αγωνιστεί επίσης σε Νιούελς Ολντ Μπόις (11 συμμετοχές, μια ασίστ) ως δανεικός την περασμένη σεζόν, με τη φανέλα της Βελέζ (6 συμμετοχές), της Τσακαρίτα (17 συμμετοχές, 3 γκολ), της Τάγιερες (56 συμμετοχές, 16 γκολ, 6 ασίστ) και της Ιντεπεντιέντε (38 συμμετοχές, 6 γκολ, 4 ασίστ).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς