29 C
Athens

Ο Άρης κλείνει τον Τζόναθαν Μενέντεζ

Κοντά στη μεταγραφή του 29χρονου Αργεντινού εξτρέμ βρίσκονται οι Κίτρινοι προκειμένου να καλυφθεί το κενό του Ματέο Γκαρσία - Διαβάστε το προφίλ του παίκτη

Μια νέα μεταγραφή φαίνεται πως έχει στα… σκαριά ο Άρης αφού ετοιμάζεται να κλείσει τον 29χρονο αριστερό εξτρέμ, Τζόναθαν Μενέντεζ.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή ανήκει στην Σολτ Λέικ, όμως αγωνίζεται δανεικός στη Νιούελς Όλντ Μπόις.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις κυρίως στη Λατινική Αμερική, αρκετά γρήγορο και καλό τεχνικά με την μπάλα στα πόδια.

Ο Άρης βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την απόκτηση των δικαιωμάτων του από την Σολτ Λέικ, με την οποία ο 29χρονος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023 αλλά οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία πρόωρης αποδέσμευσης.

Οι Θεσσαλονικείς κινήθηκαν άμεσα και γρήγορα για τον Μενέντεζ, που έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη μόλις μία φορά ξανά με τη φανέλα της Σεβίλλης Β’ πίσω στο 2012, καταγράφοντας συνολικά 54 συμμετοχής με απολογισμό 4 γκολ για μια τετραετία.

Έχει αγωνιστεί επίσης σε Νιούελς Ολντ Μπόις (11 συμμετοχές, μια ασίστ) ως δανεικός,  με φανέλα της Βελέζ (6 συμμετοχές), της Τσακαρίτα (17 συμμετοχές, 3 γκολ), της Τάγιερες (56 συμμετοχές, 16 γκολ, 6 ασίστ) και της Ιντεπεντιέντε (38 συμμετοχές, 6 γκολ, 4 ασίστ).

Ο Άρης συζητά μαζί του για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο ώστε ο Λατίνος άσος να… πατήσει στη Θεσσαλονίκη πριν την πρώτη ημέρα του Ιούλη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς