17.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Οι δελεαστικές προτάσεις για 4 ποδοσφαιριστές και η ξεκάθαρη στάση στην περίπτωση του Χουάνγκ

Ο Ολυμπιακός πέρα από το κομμάτι της ενίσχυσής του δίνει βάση και σε αυτό των πωλήσεων: Οι παίκτες που έχουν «τραβήξει» το διεθνές ενδιαφέρον και το «βέτο» των Πειραιωτών για Χουάνγκ

Ο Ολυμπιακός πέρα από το κομμάτι της ενίσχυσής του, ασχολείται ενεργά και με αυτό των πωλήσεων – αποδεσμεύσεων προκειμένου να αδειάσει πολύτιμος χώρος σε ένα γεμάτο ερυθρόλευκο ρόστερ από την περσινή σεζόν.

Όπως διαβάσατε από το Σάββατο (1/7) στον ΑΘΛΟ, ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην πώλησή του από τους Πειραιώτες, με το ενδιαφέρον της Σπαρτάκ Μόσχας να είναι αυτό που προέκυψε τελευταία και έχει βάση, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε και ο μάνατζερ του Μολδαβού μπακ.

Ολυμπιακός: Οι μαζεμένες προτάσεις για Ρέαμπτσιουκ και η δεδομένη ενίσχυση στα αριστερά

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ για να συναινέσει στην παραχώρησή του, ωστόσο για την ώρα δεν έχει φτάσει στου Ρέντη μία πρόταση που να καλύπτει τα οικονομικά του «θέλω». Οι συζητήσεις, πάντως, συνεχίζονται και όπως φαίνεται θα οδηγήσουν σε μία συνθήκη που θα φέρει τον Ρέαμπτσιουκ εκτός Πειραιά μετά από μία τετραετία.

Από εκεί και πέρα, έντονο ενδιαφέρον υπάρχει και για 3 ακόμη ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας. Ο λόγος για τους Μαντί Καμαρά, Ελ Αραμπί και Ζινκερνάγκελ, με τον τελευταίο να «πολιορκείται» από ομάδες της Ιταλίας, της Ελβετίας, του Βελγίου και της Τουρκίας. Θυμίζουμε ότι τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Σταντάρ Λιέγης πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Για τον Μαντί Καμαρά έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον κυρίως από ομάδες της Τουρκίας, με την Γαλατάσαραϊ να παρακολουθεί από κοντά την περίπτωσή του, ενώ ομάδες του Μαρόκο και της Σαουδικής Αραβίας έχουν στα μεταγραφικά τους ραντάρ τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που δύσκολα θα συνεχίσει και φέτος στο Λιμάνι.

Προτάσεις -και μάλιστα από μεγάλα κλαμπ- έχουν έρθει και για τον Ίνμπομ Χουάνγκ, αλλά ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι ο Νοτιοκορεάτης μέσος δεν πρόκειται να παραχωρηθεί για ένα ποσό μικρότερο των 15 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι που για την ώρα τον κρατά «δέσμιο» στον Πειραιά.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς