19.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Οι μαζεμένες προτάσεις για Ρέαμπτσιουκ και η δεδομένη ενίσχυση στα αριστερά

Το παιχνίδι υπομονής των Ερυθρολεύκων στην υπόθεση Ρέαμπτσιουκ, με τον Μολδαβό να μην αποτελεί την πρώτη επιλογή του Μαρτίνεθ και τον Κορδόν να ψάχνεται ήδη για μια ποιοτική λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας

Ο Ολυμπιακός αρχίζει να καταλήγει σε πρόσωπα για τη μεταγραφική του ενίσχυση, με τον Αντόνιο Κορδόν να τονίζει κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν αργήσει στον μεταγραφικό τους σχεδιασμό καθώς αναζητούν με προσοχή τις κατάλληλες λύσεις για κάθε θέση που χρήζει άμεσης ενίσχυσης.

Βέβαια, στο ερυθρόλευκο τραπέζι βρίσκεται πάντα και το κομμάτι των πωλήσεων – αποδεσμεύσεων σε ένα γεμάτο ρόστερ από την περσινή σεζόν.

Στη σχετική λίστα και μάλιστα σε περίοπτη θέση βρίσκεται το όνομα του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, όπως και σε κάθε μεταγραφική περίοδο τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Ολυμπιακός είναι και φέτος ανοιχτός σε προτάσεις για τον Μολδαβό μπακ, που όπως φαίνεται δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, μετά τις Λιλ και Ναντ, που επίσης έχουν ενδιαφερθεί για την περίπτωση του Ρέαμπτσιουκ, στην κουβέντα μπήκε και η Σπαρτάκ Μόσχας, με την αρχική προσφορά της πάντως να μην ικανοποιεί τους Πειραιώτες.

Κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει ότι ο παίκτης θα πουληθεί μόνο με ένα ποσό κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που οι μαζεμένες προτάσεις που έρχονται στο Ρέντη δεν ξεπερνούν τα 3,5 εκατομμύρια.

Ο Κορδόν θα περιμένει την πρόταση που ζητά ο Ολυμπιακός για να προχωρήσει τις όποιες επαφές, ενώ παράλληλα ψάχνεται για επιλογές από το πάνω ράφι για τον αντικαταστάτη του Μολδαβού, εφόσον τελικά αποχωρήσει.

Η περίπτωση του Κρίστιαν Ραμίρες από το Εκουαδόρ φαίνεται να ενδιαφέρει αρκετά τους Ερυθρόλευκους, με την Κράσνονταρ ωστόσο να αξιώνει τον παίκτη με ένα ποσό κοντά στα 5 εκατομμύρια.

Με λίγα λόγια, ο Ολυμπιακός περιμένει την αποδέσμευσή του από το βαρύ συμβόλαιο του Ρέαμπτσιουκ που εκτιμάται ότι θα προχωρήσει το φετινό καλοκαίρι, προκειμένου να διαθέσει αρκετά χρήματα για μια αξιόπιστη και ποιοτική επιλογή στο αριστερό άκρο της άμυνας.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς