23.2 C
Athens

Στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό ο Κρίστιαν Ραμίρες, γράφουν οι Ούγγροι

Σύμφωνα με ρεπορτάζ έγκυρου ουγγρικού Μέσου, ο Ολυμπιακός είναι ζεστός για τον διεθνή αριστερό μπακ από το Εκουαδόρ που αγωνίζεται στην Κράσνονταρ τα τελευταία έξι χρόνια

Ενδιαφέρον για τον Κρίστιαν Ραμίρες της Κράσνονταρ φέρεται να έχει δείξει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με το Nemzeti Sport.

Ο διεθνής (21 συμμετοχές με 1 γκολ) αριστερός μπακ από το Εκουαδόρ βρίσκεται στο ερυθρόλευκο στόχαστρο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ούγγρων, ο Ολυμπιακός είναι πολύ ζεστός για την απόκτησή του από τη ρώσικη ομάδα με την οποία διατηρεί συμβόλαιο ως το 2025, αλλά επιθυμεί να αποχωρήσει.

Ο 28χρονος μπορεί να καλύψει όλη την αριστερή πλευρά και προέρχεται από μια σεζόν όπου μέτρησε 39 συμμετοχές με δύο γκολ και έξι ασίστ στις εγχώριες διοργανώσεις. Η Κράσνονταρ πάντως δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει εύκολα και φέρεται να ζητά ένα ποσό που θα φτάσει τα 5.000.000 ευρώ.

Σημειώνεται πως κατά το ίδιο ρεπορτάζ των Ούγγρων, για τον Ραμίρες ενδιαφέρον έχει δείξει και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο Εκουαδοριανός  αγωνίζεται στην Κράσνονταρ από το 2017 ενώ κατά το παρελθόν αγωνίστηκε σε Φερεντσβάρος και Φορτούνα Ντίσελντορφ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς