20 C
Athens

Μπαρτσελόνα: Ο Μίροτιτς ζητά αποζημίωση 22 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Κακός μπελάς βρήκε την Μπαρτσελόνα που φαίνεται πως δεν θα ξεφορτωθεί εύκολα τον Νίκολα Μίροτιτς, καθώς ο Μαυροβούνιος θέλει να πάρει όλο το ποσό του συμβολαίου του με τους Μπλαουγκράνα, το οποίο έχει ισχύ έως το 2025.

Η Μπαρτσελόνα σχεδιάζει το μέλλον της με μεγάλες μειώσεις στο μπάτζετ και ο Νίκολα Μίροτιτς είναι από τους πρώτους που οι Μπλαουγκράνα ήθελαν να ξεφορτωθούν. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα και αυτό γιατί ο 32χρονος έχει απαντήσει αρνητικά σε τέσσερις προτάσεις αποζημίωσης των Καταλανών ώστε να μείνει ελεύθερος. Οι δύο πλευρές δεν αποκλείεται να οδηγηθούν στα δικαστήρια…

 

 

 

Ο σκοπός του είναι ένας, καθώς θέλει να πάρει τα 22 εκατ. ευρώ που θα εισέπραττε εφόσον παρέμενε στην Μπαρτσελόνα μέχρι το τέλος του συμβολαίου του (11 εκατ. ευρώ ετησίως), με την υπόθεση να μην ξεκαθαρίζει πριν τις αρχές Ιουλίου.

Έτσι, ενώ από τη μία οι Μπλαουγκράνα είναι χαρούμενοι για την… κλοπή του Κέβιν Πάντερ από τον Παναθηναϊκό, από την άλλη έχουν να λύσουν ένα πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα που τους δημιουργεί προβλήματα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς