26.1 C
Athens

Το «πάμε θρύλε» του Μιλουτίνοφ: Κράτησα τον λόγο που έδωσα πριν τρία χρόνια, επιστρέφω σπίτι γιατί η καρδιά μου είναι εδώ

Ερυθρόλευκο αίμα τρέχει στις φλέβες του Μιλουτίνοφ: Ο Σέρβος σέντερ επέστρεψε στο Λιμάνι της καρδιάς του και στο πρώτο μήνυμα του συγκινεί με τα όσα λέει για τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αποτελεί εδώ και λίγα λεπτά και επίσημα παίκτη του Ολυμπιακού με τον Σέρβο σέντερ να επιστρέφει τρία χρόνια μετά στον τόπο του… εγκλήματος.

Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ ανακοίνωσε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (24/6) την απόκτηση του, με τον 28χρονο σέντερ να στέλνει κιόλας το πρώτο του μήνυμα μέσω δημοσίευσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram γραμμένο τόσο σε Ελληνικά όσο και σε Αγγλικά.

Ο Μιλουτίνοφ που έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 2+1 χρόνων και αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για το φετινό καλοκαίρι.

Μιλουτίνοφ, ο MVP της φετινής VTB League (vid)

Το ποστ του Μιλουτίνοφ:

«Three years ago I gave my word…and I kept my word…because my heart is here, my friends are, my family is here… I am coming back HOME !
Pame Thryle !

Τρία χρόνια πριν, έδωσα τον λόγο μου… και κράτησα τον λόγο μου… επειδή η καρδιά μου είναι εδώ, οι φίλοι μου, η οικογένεια μου είναι εδώ… Επιστρέφω ΣΠΙΤΙ! Πάμε Θρύλε.»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς