23.4 C
Athens

Ο Ολυμπιακός εξετάζει τον Χόρχε ντε Φρούτος, γράφουν στην Ιβηρική

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Ολυμπιακός ασχολείται με την περίπτωση του... αλμυρού Χόρχε Ντε Φρούτος που φορά τη φανέλα της Λεβάντε και έχει γεμάτες χρονιές με γκολ και ασίστ

Ο Αντόνιο Κορδόν και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ επιταχύνουν τις διαδικασίες για την απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα κάνουν τη διαφορά στον νέο Ολυμπιακό. Σύμφωνα με το Relevo, στο ερυθρόλευκο στόχαστρο βρίσκεται η περίπτωση του Χόρχε ντε Φρούτος.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός φέρεται να ενδιαφέρει έντονα τους Πειραιώτες για τη θέση των εξτρέμ. Ο Ισπανός είναι προϊόν των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης και παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός σε Βαγιαδολίδ και Ράγιο Βαγιεκάνο ωστόσο το πραγματικό του ξεπέταγμα το έκανε στη Λεβάντε, η οποία απέκτησε το 50% των δικαιωμάτων του από τη Βασίλισσα αντί 2 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2020.

Έκτοτε κατέγραψε 112 συμμετοχές με 13 γκολ και 27 ασίστ σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να οδηγήσει στην άνοδο τη Λεβάντε, η οποία για λίγα δευτερόλεπτα, για ένα πέναλτι, έχασε το εισιτήριο για τη La Liga κι έτσι ο Ντε Φρούτος δύσκολα θα παραμείνει παρότι διατηρεί συμβόλαιο ως το 2025.

Τα ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Γκρανότας είναι θετικοί στην παραχώρηση του Ντε Φρούτος αλλά με ένα ποσό που ανέρχεται στα 6 εκατ. ευρώ (8 εκατ. ευρώ είναι η χρηματιστηριακή του αξία). Μάλιστα, ενδιαφέρον έχουν δείξει ήδη και ομάδες της La Liga και συγκεκριμένα η Κάντιθ, η Χετάφε και η Αλμερία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς