19.7 C
Athens

Παναθηναϊκός: Ο Σταύρος Λεκκάκος επιβεβαιώνει το FWS.GR!

Τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ρεπορτάζ του FWS.GR για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό επιβεβαιώνονται μέχρι κεραίας, την ώρα που όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται με το θέμα που αποκάλυψε το Fueled With Sports

Η διπλή αποκάλυψη του FWS.GR αποτελεί πλέον το θέμα της ημέρας στην αθλητική – και όχι μόνο – επικαιρότητα.

Ο Σταύρος Λεκκάκος επιβεβαίωσε μέχρι κεραίας το ρεπορτάζ του FWS.GR τόσο για τη μεγάλη αποκάλυψη του ονόματός του ως το Νο 1 φαβορί για την προεδρία της ΠΑΕ όσο και της «ρουκέτας» που είχε προηγηθεί για τα προβλήματα που υπάρχουν στο deal Παϊρότζ – Αλαφούζου λόγω της στάσης του νυν μεγαλομετόχου.

Ο πρώην πρόεδρος της MIG και πρώην αντιπρόεδρος της τράπεζας Πειραιώς επιβεβαιώνει στο περιβάλλον του την προοπτική ανάληψης της προεδρίας του Παναθηναϊκού, βάζοντας ωστόσο μια σειρά από παραμέτρους που έχουν να κάνουν με την συμφωνία της νυν διοίκησης με τους επενδυτές που φέρνει ο Ταϊλανδός όσο και με τα δεδομένα που θα δημιουργηθούν στο «τριφύλλι».

Παράμετροι που ουσιαστικά αναφέρθηκαν στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Γιώργου Σπανουδάκη που δημοσιεύτηκε στο FWS.GR σήμερα το μεσημέρι. Και βέβαια, η σημαντικότερη παράμετρος έχει να κάνει με την ολοκλήρωση του deal, αλλά και με την τακτοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεων της ΠΑΕ σε ό,τι έχει να κάνει με τα χρέη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς