24.3 C
Athens

Ανοίγουν τα χαρτιά τους Μαρτίνεθ και Κορδόν για τον Ολυμπιακό της επόμενης διετίας

Η εποχή Μαρτίνεθ ξεκινάει κι επίσημα από την Πέμπτη (22/6) στον Ολυμπιακό: Ο σημαντικός ρόλος του Αντόνιο Κορδόν στον σχεδιασμό του ρόστερ, οι πρώτες επαφές με παίκτες και το κομμάτι των αποδεσμεύσεων

Ημέρα παρουσιάσεων στον Ολυμπιακό αφού όπως όλα δείχνουν το μεσημέρι της Πέμπτης (22/6), ο νέος προπονητής των Ερυθρολεύκων Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα παρουσιαστεί μαζί με τον εδώ και λίγο καιρό τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Αντόνιο Κορδόν.

Το συμβόλαιο του 42χρονου Ισπανού τεχνικού θα είναι διάρκειας 2+1 ετών και σήμερα όπως είχε προαναγγείλει κατά την άφιξη του θα μιλήσει στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ομάδα που θέλει να χτίσει μαζί με το νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας.

Ο Μαρτίνεθ έχει σηκώσει ήδη… μανίκια και αναμένει στην Ελλάδα και τους συνεργάτες του που θα τον βοηθήσουν στο χτίσιμο του Ολυμπιακού της νέας χρονιάς.

Ολυμπιακός: Αυτοί θα είναι οι συνεργάτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον ερυθρόλευκο πάγκο

Ακόμη έχει ήδη επαφές με τον Κορδόν ώστε να αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν οι υποθέσεις που βρίσκονται στον… αέρα αλλά και για το ποιους και πόσους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ θα αξιολογήσουν πριν πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις.

Στις πιθανές αποχωρήσεις-πωλήσεις συγκαταλέγονται περιπτώσεις όπως του Μπακαμπού για τον οποίο ρεπορτάζ του εξωτερικού τονίζουν πως βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακόμιση του στην Αλ Νασρ Ντουμπάι, αλλά και του Πεπ Μπιέλ για τον οποίο δεδομένα υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού.

«Η Μπεσίκτας έχει το προβάδισμα για να υπογράψει τον Μπιέλ», υποστηρίζουν οι Ισπανοί

Ωστόσο, για τον δεύτερο παρά τη σωρεία δημοσιευμάτων δεν υπάρχει κάποια επίσημη κρούση στους Πειραιώτες.

Βέβαια υπάρχουν και περιπτώσεις δανεικών, όπως ο Ζινκερνάγκελ και ο Μαντί Καμαρά που αναμένεται να αξιολογηθούν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και να παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον τους ή όχι στον Ολυμπιακό.

Τέλος, δεδομένα τις επόμενες μέρες θα πάρει… μπρος το πλάνο ενίσχυσης των Ερυθρόλευκων, που όπως φαίνεται θα κινηθούν σίγουρα για 7-8 ποδοσφαιριστές, κυρίως από την ισπανική αγορά.

Οι θέσεις που ο Ολυμπιακός εστιάζει για ενίσχυση και οι δύο εξαιρετικές περιπτώσεις από την Λατινική Αμερική

Νέα ονόματα που προστέθηκαν στα ήδη υπάρχοντα του Καμπρέρα της Εσπανιόλ, του Ντάρβιν Μάτσις και του Λουίς Σουάρες είναι τόσο ο έμπειρος Ισπανός μέσος Σέρτζι Νταρντέρ, όσο και ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός Αντριέλσον.

«Ο Ολυμπιακός, η Μαρσέιγ και η Μπεσίκτας ενδιαφέρονται για τον Αντριέλσον της Μποταφόγκο»

Οι τελικές επιλογές για την ενίσχυση του ρόστερ των Πειραιωτών θα φανούν τις επόμενες ημέρες, όταν και θα ενταθούν οι συζητήσεις με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς