16.7 C
Athens

Ομπράντοβιτς: Δεν μπορέσαμε να κάνουμε ζέσταμα, ο διευθυντής της ABA League είδε τα πάντα

Η Παρτιζάν ηττήθηκε το βράδυ της Κυριακής (18/6) από τον Ερυθρό Αστέρα, στους τελικούς της ABA League με 91-78 με τους Ερυθρόλευκους να μειώνουν στη σειρά.

Το παιχνίδι όπως ήταν λογικό είχε πολύ έντονη ατμόσφαιρα, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να στέκεται μετά το τέλος του αγώνα στο ζέσταμα της ομάδας του.

Ο 63χρονος υποστήριηε πως οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να κάνουν κανονικά ζέσταμα και ότι καταγράφηκαν όσα συνέβησαν από τον διευθυντή της ABA League.

«Δεν μπορέσαμε καν να κάνουμε ζέσταμα. Ο διευθυντής της ABA League ήταν εδώ και είδε τα πάντα» δήλωσε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός, ο οποίος αναφερόμενος στον αγώνα τόνισε:

«Στην τέταρτη περίοδο είχαμε πρόβλημα με φάουλ στον Σμάιλαγκιτς, τον Έξουμ, τον ΛεΝτέι και τον Λεσόρ. Δεν βρήκαμε λύσεις. Κάναμε πολλά λάθη και δεν παίξαμε καλά.

Είπα στους παίκτες μου ότι όλα είναι καλά. Δεν ελέγξαμε τα συναισθήματά μας. Συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα για την νίκη του. Έχουμε άλλο αγώνα σε δύο μέρες. Αν δεν νικήσουμε τότε, έχουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας. Προχωράμε.»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς