17.7 C
Athens

Επικό ερυθρόλευκο πάρτι τίτλου στα μπουζούκια και λαϊκή απαίτηση για παραμονή του Βεζένκοφ στο Λιμάνι! (vids)

Σύσσωμοι οι Ερυθρόλευκοι προσπαθούν να... επηρεάσουν τον Βεζένκοφ σχετικά με το μέλλον του - Τρομερό ερυθρόλευκο γλέντι σε νυχτερινό μαγαζί με επικά σκηνικά μεταξύ παικτών και διοίκησης και στη μέση η κούπα του πρωταθλήματος

Ο Ολυμπιακός μετά από τη θρυλική φιέστα που πραγματοποίησε στο ΣΕΦ, τα… έσπασε και στα μπουζούκια. Πιο συγκεκριμένα οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και μέλη της ερυθρόλευκης ΚΑΕ μαζί με τους αδερφούς Αγγελόπουλους βρέθηκαν σε νυχτερινό μαγαζί.

 

Εκεί επικράτησε το σύνθημα που ακούγεται τις τελευταίες μέρες από τα χείλη όλων στον Ολυμπιακό, με αποδέκτη του τον Σάσα Βεζένκοφ. «Σάσα μείνε στον Ολυμπιακό και γράψε το Σακραμέντο…», άκουσε και πάλι ο Βούλγαρος MVP, αυτή τη φορά από όλους τους συμπαίκτες του.

Ενώ την παράσταση έκλεψε και ο Πάπας που εμφανίστηκε και ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς με γυαλιά ηλίου, πετώντας λουλούδια. Ακόμη η Λένα Ζευγαρά που φορούσε κασκόλ του Ολυμπιακού και σήκωσε την κούπα του πρωταθλήματος, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης με τις ξεκαρδιστικές εκφράσεις του στο φακό αλλά και ο Σάσα Βεζένκοφ.

 

 

Φυσικά από όλο το αξέχαστο ερυθρόλευκο πάρτι δεν έλειψε η αποθέωση των Προέδρων, τα… πειράγματα μεταξύ συμπαικτών και ο χορός του τρεμπλ μετά από μια ονειρική σεζόν, με τα καλύτερα να είναι μπροστά…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς