17.7 C
Athens

Ο Θρύλος γιόρτασε το back to back νταμπλ και τα καλύτερα έρχονται! (vid)

Ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού γιόρτασε το δεύτερο σερί νταμπλ, σε μια βραδιά που πήρε ιστορικές διαστάσεις μετά τη «βόμβα» του Παναγιώτη Αγγελόπουλου για την απόκτηση του ΣΕΦ

Αξέχαστη στους χιλιάδες φίλους του Ολυμπιακού θα μείνει η βραδιά της 17ης Ιουνίου 2023 καθώς όσοι βρέθηκαν στο ΣΕΦ έζησαν μια εκπληκτική φιέστα για την κατάκτηση του 14ου πρωταθλήματος ενώ έγινε και η ιστορική αποκάλυψη από τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο πως το φαληρικό στάδιο θα περάσει σε ερυθρόλευκα χέρια!

Αυτή ήταν και η πιο μεγάλη είδηση της βραδιάς σε μια φιέστα που διήρκησε μία ώρα και είχε πολλή μουσική, γιορτή στις εξέδρες και αποθέωση σε όλους: Προέδρους, προπονητές, επιτελείο, ποδοσφαιριστές, φροντιστές και στελέχη του Ολυμπιακού που δούλεψαν σκληρά για την κατάκτηση του τίτλου και την επίτευξη του εγχώριου τρεμπλ σε μια ιστορική σεζόν.

Ο εμβληματικός Αργύρης Καμπούρης μαζί με τον φίλο του Ολυμπιακού, Γιάννη Αλαμπασύνη εν μέσω αποθέωσης μετέφεραν το τρόπαιο για να ακολουθήσουν σιγά σιγά οι πρωταγωνιστές αυτής της επιτυχίας.

 

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος υπό τις ιαχές του «μέχρι τέλους» βγήκαν στο παρκέ ενώ ακολούθως βγήκε ο προπονητής των Ερυθρόλευκων, Γιώργος Μπαρτζώκας.

 

Ο General Manager Νίκος Λεπενιώτης, ο Αθλητικός Διευθυντής Χρήστος Μπαφές, ο Team Manager, Αντώνης Κατσίκης και οι άμεσοι συνεργάτες του Γ. Μπαρτζώκα, Χρήστος Παππάς, Γιώργος Μποζίκας, Στέφανος Τριαντάφυλλος, Μιχάλης Καλαβρός και ο γυμναστής Ανδρέας Γκατζούλης άκουσαν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου μαζί με τον γιατρό, τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές αλλά και την υπεύθυνη επικοινωνίας, Τζένη Γραβιά.

Φυσικά, η αποθέωση για τους παίκτες που ακολούθησε ήταν ξεχωριστή. Ένας-ένας βγήκαν για να παραλάβουν το μετάλλιό τους όλοι οι αθλητές που έδωσαν και την ψυχή τους για αυτή την ιστορική σεζόν.

Κώστας Σλούκας, Σάσα Βεζένκοφ, Μουσταφά Φαλ, Τόμας Γουόκαπ, Ιωσήφ Κολοβέρος, Τζόελ Μπολομπόι, Μιχάλης Λούντζης, Ταρίκ Μπλακ, Άλεκ Πίτερς, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Αϊζάια Κάνααν, Σακίλ ΜακΚίσικ, Tζορτζ Πάπας χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο και στη συνέχεια παρέλαβαν τα μετάλλιά τους από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο.

Πριν την απονομή, ο Κώστας Παπανικολάου απευθυνόμενος στον κόσμο του Ολυμπιακού είπε πως: «Είστε η βενζίνη αυτής της ομάδας» ενώ στη συνέχεια ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έκανε μια ιστορική αποκάλυψη προλογίζοντας την παραχώρηση του ΣΕΦ στους Ερυθρόλευκους!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού σήκωσε το τρόπαιο και ξεκίνησαν οι πανηγυρισμοί των παικτών με τον κόσμο ενώ ακολούθησε φυσικά ο γύρος του θριάμβου και οι πρωταθλητές Ελλάδας άκουσαν το πιο ζεστό χειροκρότημα από τους χιλιάδες φιλάθλους που γέμισαν το φαληρικό στάδιο σε μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς