18 C
Athens

Π. Αγγελόπουλος για ΣΕΦ: «Ήρθε η ώρα ο Ολυμπιακός να αποκτήσει το δικό του σπίτι»

Εν μέσω αποθέωσης, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος προλόγισε την παραχώρηση του ΣΕΦ στον Ολυμπιακό, δίνοντας ιστορικές διαστάσεις στη φιέστα για το 14ο πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός είναι ώρα να αποκτήσει το δικό του σπίτι! Στο πλαίσιο της εντυπωσιακής φιέστας για την κατάκτηση του 14ου πρωταθλήματος και δεύτερου διαδοχικού νταμπλ, ο εκ των προέδρων της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος εξέφρασε την προσδοκία πως ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας είναι έτοιμος να έχει το δικό του σπίτι που θα είναι το ΣΕΦ!

 

«Ευχαριστούμε που είστε σήμερα όλοι εδώ. Μας στηρίζετε όλη τη χρονιά. Γεμίζετε το γήπεδο και έτσι το θέλουμε γεμάτο και του χρόνου. Και παραπάνω sold out. Να σπάσουμε τα ρεκόρ στα sold out του χρόνου! Γράφουμε ιστορία μαζί. Πανηγυρίζουμε το δεύτερο σερί νταμπλ. Είναι μοναδικές οι στιγμές που ζούμε. Αυτό που ζούμε μας αξίζει. Νομίζω πως ήρθε η στιγμή, έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου, ο Ολυμπιακός να αποκτήσει το δικό του γήπεδο, που είναι το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».», ανέφερε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος για να ακολουθήσει ιστορική αποθέωση στο φαληρικό στάδιο!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς