21 C
Athens

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Συμβολή της διαιτησίας στα επεισόδια «είδε» ο Δ. Γιαννακόπουλος (pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε ότι «παλεύει για να σταματήσουν τέτοια γεγονότα» αλλά και ότι υπήρξε συμβολή της διαιτησίας στα πρωτοφανή αίσχη των οπαδών του Παναθηναϊκού

Τα όσα τραγικά συνέβησαν στο ΟΑΚΑ με τα επεισόδια οπαδών του Παναθηναϊκού «κατέκρινε» με ένα μεγάλο «αλλά» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΚΑΕ τοποθετήθηκε με instagram story και απέδωσε τα επεισόδια στη… διαιτησία υποστηρίζοντας πως «από το πρώτο λεπτό οι τρεις που σφύριξαν έδειξαν στον Παναθηναϊκό ότι δεν έχει ελπίδα».

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 35-63 (διακ.): Νταμπλούχος ξανά ο Θρύλος, διέλυσε τον ΠΑΟ εντός κι εκτός παρκέ!

Θυμίζουμε πως η αναμέτρηση διεκόπη οριστικά μετά τα σοβαρά επεισόδια στα 2:46 πριν την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου.

 

«Πρώτος εγώ κατακρίνω τέτοια γεγονότα στο γήπεδο και παλεύω να σταματήσουν. Επίσης όμως πρώτος εγώ μπορώ να μπω στην ψυχοσύνθεση αυτού που πληρώνει και έρχεται να δει την ομάδα του να διεκδικεί το πρωτάθλημα και να βλέπει τους γκρι να σου δείχνουν από το πρώτο λεπτό ότι δεν έχεις ελπίδα, στη συνέχεια να βλέπεις τους δικούς σου να τα παρατάνε και να μην παλεύουν και στο τέλος να βλέπεις να σε προκαλούν και να σε χλευάζουν άνθρωποι από το αντίπαλο στρατόπεδο αναδεικνύοντας σε κάθε ευκαιρία το ηθικό τους πλεονέκτημα», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς