21.7 C
Athens

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κινδυνεύει με πολύ βαριά ποινή για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ

Τα πρωτοφανή αίσχη στο ΟΑΚΑ θα φέρουν πολύ βαριά τιμωρία για τους Πράσινους, η οποία μεταξύ άλλων θα προβλέπει και αφαίρεση βαθμών από τη νέα σεζόν - Και όλα αυτά χωρίς έφεση, σύμφωνα με τα όσα εξήγγειλε πριν από λίγες μέρες ο Δ. Γιαννακόπουλος...

Ο τέταρτος τελικός στο ΟΑΚΑ διακόπηκε οριστικά με ευθύνη του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια που ξεκίνησαν οι οπαδοί του στα 2:46 πριν την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου κόντρα στον Ολυμπιακό που στέφθηκε πρωταθλητής!

Τα όσα συνέβησαν καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνα από τους τρεις διαιτητές (Κορομηλάς, Παπαπέτρου, Θεονάς) και πλέον ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ αναμένεται να επιβάλει βαρύτατες ποινές στην πράσινη ΚΑΕ.

 

Συγκεκριμένα, οι Πράσινοι κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών (για την επόμενη σεζόν), βαρύ χρηματικό πρόστιμο και κλείσιμο του ΟΑΚΑ για τρία με έξι παιχνίδια!

Σημειώνεται πως οι καταστροφές στο ΟΑΚΑ είναι μεγάλες και δεν αφορούν μόνο σε καθίσματα αλλά και σε σπάσιμο του τραπεζιού της γραμματείας και διάλυση μέρους του τεχνολογικού εξοπλισμού.

Μένει να διαπιστωθεί αν οι Πράσινοι θα προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ, κάτι που φαντάζει δύσκολο με δεδομένο ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προ ημερών δήλωσε πως: «δεν προσφεύγουμε στο ΑΣΕΑΔ για ζητήματα βίας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς