22.8 C
Athens

Η Μπέτις προστέθηκε στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Καμπρέρα, σύμφωνα με τους Ισπανούς

Ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός, που έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό, ενδιαφέρει και την Μπέτις, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ

Η Ρεάλ Μπέτις είναι η νέα ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λεάντρο Καμπρέρα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία.

Το όνομα του αμυντικού της Εσπανιόλ συνδέθηκε από τους Ισπανούς με τον Ολυμπιακό τις προηγούμενες ημέρες, με το δημοσίευμα μάλιστα να κάνει λόγο ακόμη και για πρόταση των Ερυθρόλευκων.

Για τον ποδοσφαιριστή ωστόσο έχουν εκφράσει ενδιαφέρουν και άλλοι σύλλογοι και σε αυτούς προστίθεται και η Μπέτις όπως αναφέρει το «estadiodeportivo.com».

Συνδετικό κρίκο στο ενδιαφέρον του συλλόγου για τον Ουρουγουανό στόπερ αποτελεί ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ραμόν Πλάνες, ο οποίος τον γνωρίζει από τη συνεργασία τους στη Χετάφε.

Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του 32χρονου εκπνέει το καλοκαίρι του 2026 ωστόσο σε αυτό υπάρχει όρος και δραστική – ύψους 50% – μείωση των αποδοχών του μετά τον υποβιβασμό ενώ μπορεί να παραχωρηθεί δανεικός – εφόσον επιθυμεί ο παίκτης – με την ομάδα που θα τον αποκτήσει να καλείται να καταβάλλει όλο το συμβόλαιό του.

Η Εσπανιόλ πάντως παρά τον υποβιβασμό της θέλει ένα μεγάλο ποσό για την παραχώρηση του 100% των δικαιωμάτων του Ουρουγουανού, ο οποίος πάντως μοιάζει να διανύει τις τελευταίες του μέρες στον σύλλογο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς