18.2 C
Athens

Ο Ολυμπιακός προσεγγίζει τον Καμπρέρα, σύμφωνα με τους Ισπανούς

Σύμφωνα με ισπανικό Μέσο, ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει τον Ουρουγουανό στόπερ της Εσπανιόλ, ο οποίος μετρά μέρες στη Βαρκελώνη

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Λεάντρο Καμπρέρα σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, με την περίπτωση του Ουρουγουανού κεντρικού αμυντικού/αριστερού μπακ να μην είναι η πιο εύκολη παρότι η Εσπανιόλ υποβιβάστηκε.

Το Esports COPE μετέδωσε πως ο Ουρουγουανός έχει στα χέρια του πρόταση από τον Ολυμπιακό, ενώ τον διεκδικούν ακόμα η Σάντος, η Γκρέμιο, μια ισπανική ομάδα, μια τούρκικη και μια από το Μεξικό.

Ο 32χρονος (1,90μ.) αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε από την Εσπανιόλ τον Ιανουάριο του 2020 αντί 9.000.000 ευρώ από τη Χετάφε κι έκτοτε κατέγραψε 132 συμμετοχές με δύο γκολ και τρεις ασίστ.

Πρόκειται για έναν έμπειρο αμυντικό με θητεία μεταξύ άλλων σε Έρκουλες, Νουμάνθια, Σαραγόσα και Κροτόνε.

Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2026 ωστόσο σε αυτό υπάρχει όρος και δραστική – ύψους 50% – μείωση των αποδοχών του μετά τον υποβιβασμό ενώ μπορεί να παραχωρηθεί δανεικός – εφόσον επιθυμεί ο παίκτης – με την ομάδα που θα τον αποκτήσει να καλείται να καταβάλλει όλο το συμβόλαιό του. Η Εσπανιόλ πάντως παρά τον υποβιβασμό της θέλει ένα μεγάλο ποσό για την παραχώρηση του 100% των δικαιωμάτων του Ουρουγουανού, ο οποίος πάντως φαίνεται να μετρά μέρες στη Βαρκελώνη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς