18.2 C
Athens

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Λεκκάκος, ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Ο Σταύρος Λεκκάκος, πρώην αντιπρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς και πρώην πρόεδρος της MIG του Ανδρέα Βγενόπουλου συμφώνησε με τους Ρέστη, Παϊρότζ για την προεδρία της ΠΑΕ

Μία σούπερ αποκλειστικότητα έχει το FWS.GR για τους αναγνώστες του! Νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα είναι ο Σταύρος Λεκκάκος, πρώην αντιπρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς και πρόεδρος της MIG, άλλοτε εταιρίας του μακαρίτη Ανδρέα Βγενόπουλου!

Οι πληροφορίες είναι 100% έγκυρες ότι το νέο καθεστώς της ΠΑΕ, αν καταφέρει τελικά και συμφωνήσει μέχρι λεπτομέρειας με τον Γιάννη Αλαφούζο (ο Γιώργος Σπανουδάκης γράφει για συνεχή εμπόδια που παρουσιάζονται στο κλείσιμο του deal – διαβάστε ΕΔΩ), τότε ο Λεκκάκος, ένας ονομαστός τεχνοκράτης του τραπεζικού συστήματος θεωρείται ως ιδανική λύση για την ΠΑΕ.

Την προσέγγιση του Σταύρου Λεκκάκου έκανε ο ίδιος ο Έλληνας εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης, που φέρεται να είναι μαζί με τον Πιεμποντσάγκ, ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.

Ο Σταύρος Λεκκάκος γεννήθηκε στο Φλομοχώρι Λακωνίας. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του έχει απονεμηθεί ο τίτλος του επίτιμου διδάκτορα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Hon. DBA) του Πανεπιστημίου του Bolton στην Αγγλία.
Είναι Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας B&F Α.Β.Ε.Ε. ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ. Είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ασφαλιστικής εταιρείας Ευρωπαϊκή Πίστη, ενώ έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος,
Διευθύνων Σύμβουλος & CEO, καθώς και Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς. Έχει, επίσης, διατελέσει Πρόεδρος της Marfin Investment Group.

Ακόμα, Πρόεδρος της Piraeus Bank Romania, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, καθώς και Πρόεδρος & μέλος Δ.Σ. σε πολλές θυγατρικές εταιρείες της Τράπεζας Πειραιώς σε Ελλάδα & εξωτερικό.
Επίσης, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και ιδρυτικό μέλος των επιχειρηματικών συμβουλίων Ελλάδος-Κατάρ, Σαουδικής Αραβίας, Ντουμπάι & Άμπου Ντάμπι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς