19.9 C
Athens

Επίσημο: Ο Πάμπλο Λάσο επιστρέφει στους πάγκους για λογαριασμό της Μπάγερν

Τη συμφωνία της με τον Πάμπλο Λάσο ανακοίνωσε σήμερα (12/6) η Μπάγερν Μονάχου.

Μετά από την αποχώρηση του εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας από τον πάγκο της Ρεάλ όπου βρισκόταν 11 χρόνια και το διάλλειμα ενός χρόνου από τα προπονητικά του καθήκοντα, ο Πάμπλο Λάσο επιστρέφει στους πάγκους για λογαριασμό των Βαυαρών.

Ο Ισπανός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, με την Μπάγερν να ανακοινώνει τη συμφωνία διοργανώνοντας συνέντευξη Τύπου.

Ο έμπειρος προπονητής θα είναι αντικαταστάτης του Αντρέα Τρινκιέρι, με τον γερμανικό σύλλογο να δείχνει με την κίνηση του αυτή πως βάζει υψηλούς στόχους για το μέλλον.

Στο πάγκο της Βασίλισσας κατέκτησε μεταξύ άλλων τίτλων τη EuroLeague το 2015 και το 2018.

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να είμαι στην Μπάγερν. Ευχαριστώ αυτό το σπουδαίο κλαμπ που με σκέφτηκε να γίνω μέλος στο επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του στην Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα. Θα ήθελα να έχω εφάμιλλες επιτυχίες με το παρελθόν, αλλά η επιτυχία δεν καθορίζεται μόνο από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και αυτό πρέπει να γίνει σαφές προς όλους. Είμαι 100% αφοσιωμένος και έτοιμος να βοηθήσω την Μπάγερν να φτάσει στο επόμενο επίπεδο αυτού του πρότζεκτ», ήταν μεταξύ άλλων τα πρώτα λόγια του 55χρονου ως προπονητής της Μπάγερν.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς