19.9 C
Athens

Η Ρεάλ ανακοίνωσε το τέλος με τον Πάμπλο Λάσο επικαλούμενη ιατρικούς λόγους

Η Ρεάλ Μαδρίτης χώρισε τους δρόμους της με τον Ισπανό προπονητή αναφέροντας μεταξύ άλλων πως έλαβε υπόψη της όσα είπαν οι γιατροί και τονίζοντας πως η απόφασή της βασίζεται αποκλειστικά και μόνο σε ιατρικούς λόγους

Χώρισαν οι δρόμοι της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Πάμπλο Λάσο μετά από 11 χρόνια, 22 τίτλους και δύο Ευρωλίγκες. Μερικές ώρες μετά την αποκάλυψη της MARCA που προκάλεσε… σεισμό στο ισπανικό μπάσκετ, η πρωταθλήτρια Ισπανίας με μια μακροσκελή ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως δεν θα συνεχίσει με τον Λάσο στον πάγκο για λόγους καθαρά ιατρικούς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, οι Μαδριλένοι συμβουλεύτηκαν αρκετούς γιατρούς που όλοι τόνισαν πως η επιστροφή του Πάμπλο Λάσο στον πάγκο ενέχει μεγάλο ρίσκο για την υγεία του έπειτα από το έμφραγμα που υπέστη πριν από μερικές εβδομάδες.

«Προτεραιότητα του συλλόγου είναι η υγεία του Πάμπλο Λάσο και κανείς δεν είναι πάνω από την υγεία. Η απόφαση να παραμείνει ως πρώτος προπονητής θα ήταν πλήρως ανεύθυνη», αναφέρει μεταξύ άλλων η Ρεάλ που υποστηρίζει πως η κατάσταση θα επανεξεταστεί τον επόμενο Μάρτιο ή Απρίλιο. Το βέβαιο είναι πως τη σκυτάλη θα πάρει ο επί σειρά ετών άμεσος συνεργάτης του Λάσο, Τσους Ματέο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς