22.6 C
Athens

Βόμβα στη Ρεάλ: Τέλος ο Λάσο, αναλαμβάνει ο Τσους Ματέο

Μετά από 11 χρόνια, 22 τίτλους και δύο Ευρωλίγκες, ο Πάμπλο Λάσο αποτελεί ξαφνικά παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η βόμβα έσκασε στην Ισπανία το μεσημέρι της Δευτέρας (4/7) καθώς όπως αποκάλυψε η MARCA και πλέον επιβεβαιώνεται από ποικίλα ισπανικά Μέσα, ο Πάμπλο Λάσο δεν συνεχίζει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν.

Η MARCA κάνει λόγο για μια «απόφαση-έκπληξη» που δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι και ξεφεύγει από αυτό. Ο Τσους Ματέο, ο επί σειρά ετών άμεσος συνεργάτης του Πάμπλο Λάσο, θα αποτελέσει τον νέο προπονητή των Μαδριλένων. Ο Ματέο ήταν εκείνος που καθοδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τρίτο ημιτελικό πρωταθλήματος με την Μπασκόνια και στους τελικούς με την Μπαρτσελόνα, εκεί όπου η Βασίλισσα κατέκτησε το πρωτάθλημα.

 

Το έμφραγμα που υπέστη ο Μαδριλένος δεν του επέτρεψε να ξανακαθίσει στον πάγκο του συλλόγου και έτσι ο ισπανικός σύλλογος αποφάσισε να προχωρήσει στη λύση του συμβολαίου του. Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι αν ρόλο στην απόφαση έπαιξε και η συνολικά στάση του Λάσο πριν το πρόβλημα υγείας του, όταν και για διαφορετικούς λόγους χειρίστηκε με δικό του τρόπο κάποια εσωτερικά θέματα (π.χ. Γκος και Ερτέλ).

Το βέβαιο πια είναι – και εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης – πως ο Λάσο αποχωρεί μετά από 11 χρόνια από τη Ρεάλ με την οποία κατέκτησε 22 τίτλους και δύο Ευρωλίγκες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς