19.6 C
Athens

Μαυρογενίδης: Αυτά τα παιδιά στον Ολυμπιακό τα πιστεύουμε πάρα πολύ, μάς παρέχονται τα πάντα στον σύλλογο

Απόλυτα ευχαριστημένος ήταν ο Δημήτρης Μαυρογενίδης μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League K-17.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αποθέωσε και τις δύο ομάδες, ενώ ευχαρίστησε προσωπικά και τον πρόεδρο του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, για όλα αυτά που προσφέρει στις ακαδημίες.

Σημειώνεται πως οι δηλώσεις του διακόπηκαν καθώς οι ποδοσφαιριστές του τον… μπουγέλωσαν.

Αναλυτικά:

«Η αλήθεια είναι και το είπα και στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, είμαι πολλά χρόνια σε αυτά τα παιχνίδια και πιθανόν να είναι ό,τι καλύτερο έχω δει. Αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Το λέω ξανά πως είμαι πολλά χρόνια σε αυτά τα παιχνίδια και πιθανόν να είναι ό,τι καλύτερο έχω δει και από ποιότητα και από ψυχή και από επίπεδο και νομίζω όποιος και να έβγαινε νικητής σήμερα θα το άξιζε.

Εμείς αυτά τα παιδιά στον Ολυμπιακό τα πιστεύουμε πάρα πολύ και το μόνο που θα πω σήμερα είναι ότι αυτά τα παιδιά τιμήσαν τη φανέλα. Γιατί βρεθήκαν με πάρα πολλές δυσκολίες ακόμα και από την προθέρμανση του παιχνιδιού και δεν αναφέρομαι σε όλη τη χρονιά αλλά όλοι μαζί μπορέσαμε μέσα από το παιχνίδι να ξεπεράσουμε το δύσκολο 0-2 και το γυρίσαμε. Είμαι πολύ περήφανος».

Για τα ψυχικά αποθέματα: «Δεχθήκαμε ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου και ένα αμέσως στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε τα συναισθήματα μας γιατί το κομμάτι της ηλικίας είναι πάρα πολύ σημαντικό, αλλά μέσα στο παιχνίδι οι παίκτες βρήκανε τη δύναμη, το κουράγιο, το ταλέντο και την ποιότητα και αξίζουν συγχαρητήρια.

Είμαστε σε έναν οργανισμό που μας παρέχονται τα πάντα μέσω του προέδρου μας και θεωρώ πως όλο αυτό αντικατοπτρίζει και εκείνον. Τίποτα δεν θα γινόταν από τα όσα κάνουμε στην ακαδημία αν αυτά τα παιδιά δεν είχαν όλες αυτές τις παροχές και αξίζει και σε εκείνον η αφιέρωση για σήμερα».

Για το πόσο μεγάλη διαφορά έχουν αυτά τα παιδιά από όταν αγωνιζόταν αυτός στις ακαδημίες: «Καταρχάς η εκπαίδευση που γίνεται σε αυτά τα παιδιά είναι εντελώς διαφορετική. Εμείς έχουμε επιλεγμένα παιδιά που τα πιστεύουμε πάρα πολύ και η καθημερινότητα τους είναι εφάμιλλη με έναν επαγγελματία. Η αλήθεια είναι πως λείπουν τα «αλανιάρικα» παιδιά, τα δικά μας ήταν όλα έτσι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς