22.1 C
Athens

Πετράκης: Η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος πήρε αυτό που άξιζε

Πανευτυχής ήταν ο Γιώργος Πετράκης μετά την άνοδο της Κηφισιάς για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Super League.

O Έλληνας τεχνικός δήλωσε πως είναι μια πολύ μεγάλη μέρα και μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον κόσμο.

Αναλυτικά:

«Μία πολύ μεγάλη μέρα και προσωπική και συλλογική. Είμαστε σίγουρα συγκινημένοι, έχουμε κάνει έναν πολύ μεγάλο αγώνα από νωρίς το καλοκαίρι. Θεωρώ πως η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος παίρνει αυτό που αξίζει και νομίζω ότι ο τρόπος που αυτό έρχεται μέσα από όλες τις δυσκολίες, ακόμα και για την αγωνιστική εικόνα του παιχνιδιού που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο, ακόμα και έτσι νομίζω η γλυκιά γεύση που μένει στο τέλος είναι αυτό που ο σύλλογος πραγματικά δικαιούται.

Πόσο δύσκολο είναι να μένει συγκεντρωμένος: «Ήταν και για εμένα σημαντικό να προπονήσω ξανά ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό, θεωρώ πως προσπαθήσαμε στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος να είμαστε σε υψηλό επίπεδο, σίγουρα είχαμε και κακές στιγμές, οι οποίες όμως μας έκαναν πιο δυνατούς, λέω κι πάλι πως όλο αυτό είναι μια συλλογική προσπάθεια και τα μεγαλύτερα συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες. Είμαι πολύ περήφανος και τυχερός που προπόνησα αυτό το γκρουπ. Είμαι περήφανος που είμαι προπονητής τους και τους το είπα πριν το ματς».

Για τον κόσμο: «Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ, έδωσε βροντερό παρών και θεωρώ τους αποζημιώσαμε. Θέλαμε να συνδυάσουμε τα ονόματα μας γράφοντας ιστορία και ξαναλέω περάσαμε πολλές δυσκολίες, όπως οι αλλαγές έδρας και η διακοπή του πρωταθλήματος σε ένα σημείο που βρισκόμασταν σε φόρμα. Η Καλλιθέα ήταν σε πολύ καλό επίπεδο όλη τη χρονιά και αυτό μας έκανε να εξελιχθούμε και να γίνουμε καλύτεροι».

Για το μέλλον και τη Super League: «Βήμα βήμα, σήμερα πανηγυρίζουμε και αύριο είναι μια άλλη μέρα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς