19.3 C
Athens

Η νέα αποστομωτική απάντηση του Ολυμπιακού στα πράσινα ψέματα για Μπαρτζώκα: «Έσπρωχναν τον Μπαφέ και μουντζώναν τον Βεζένκοφ»

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ των δύο αιωνίων μετά το επεισοδιακό Game 2 των τελικών, με τους Πράσινους να επιμένουν για υβριστική συμπεριφορά του Μπαρτζώκα και να δέχονται την αποστομωτική απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, που καταγγέλλει σπρωξίματα και βρισιές σε μέλη της ομάδας

Παπαπέτρου, Τσολάκος και Τηγάνης άναψαν ξανά τα φώτα του Φάρου τέσσερα χρόνια μετά την αλησμόνητη αρχή του «μέχρι τέλους», για να πάρουν από το χέρι τον Παναθηναϊκό και να τον οδηγήσουν στο 14-1 με το «έτσι θέλω».

Αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να χάσει ο Ολυμπιακός, όπως ανέφεραν οι Ερυθρόλευκοι στην ανακοίνωσή τους μετά το παιχνίδι, για να ακολουθήσει ένα ντόμινο ανακοινώσεων μεταξύ των δύο αιωνίων.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Μόνο με τέτοια διαιτησία μπορούσαμε να χάσουμε, ντροπή όλα αυτά που έγιναν»

Οι Πράσινοι έκαναν λόγο για ύβρεις του Γιώργου Μπαρτζώκα με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να αγανακτεί και να ζητά να σταματήσουν τα ψέματα.

 

Το τριφύλλι συνέχισε στο ίδιο μοτίβο αναφέροντας με ειρωνεία: «Πρώτον, αναφερόμασταν στη συμπεριφορά του κ. Μπαρτζώκα απέναντι σε φιλάθλους και ανθρώπους της ομάδας μας κατά την έξοδό του από το παρκέ μετά το τέλος του αγώνα. Δεύτερον, όλοι γνωρίζουμε πως ο κ. Μπαρτζώκας δεν βρίζει ποτέ…».

Η αλητεία στο ΟΑΚΑ συνεχίζεται: Κεφαλοκλείδωμα και τραυματισμός Βεζένκοφ αλλά απλό φάουλ για τους διαιτητές! (vid)

Αυτό έκανε τους Πειραιώτες να απαντήσουν εκ νέου στα πράσινα ανέκδοτα καταγγέλλοντας υβριστική επίθεση στον Σάσα Βεζένκοφ και σπρωξίματα στον Χρήστο Μπαφέ.

Αποκάλυψη: «Απώθηση και εξύβριση του Χρήστου Μπαφέ» – Το φύλλο αγώνα «καίει» τον Παναθηναϊκό

«Αναφέρονται σε αυτούς που πέταγαν ποτήρια στον Γιώργο Μπαρτζωκα όταν αποχωρούσε ή σε αυτούς που έσπρωχναν τον Χρήστο Μπαφέ ή σε αυτούς που μούντζωναν τον Σάσα Βεζενκοφ και του έλεγαν να πάει να γα..εί όταν αποχωρούσε τραυματίας και υποβασταζόμενος».

Απέφυγε τα χειρότερα ο Βεζένκοφ: Αυτή είναι η διάγνωση για τον τραυματισμό του

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς