14.3 C
Athens

Αποκάλυψη: «Απώθηση και εξύβριση του Χρήστου Μπαφέ» – Το φύλλο αγώνα «καίει» τον Παναθηναϊκό

Το Athlosnews.gr αποκαλύπτει την επίθεση στον Χρήστο Μπαφέ αλλά και όσα ακόμη επιβαρυντικά έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα από τους διαιτητές, με πολύ βαριά τιμωρία κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός

Μετά τα κατά συρροή εγκλήματα εκ προμελέτης κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι Παπαπέτρου, Τσολάκος και Τηγάνης ήταν αδύνατον να αποφύγουν την καταγραφή όσων συνέβησαν πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του αγώνα στη ζούγκλα του ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, οι διαιτητές αναφέρουν μεταξύ άλλων την επίθεση που δέχτηκε ο αθλητικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Μπαφές, όχι μόνο λεκτική αλλά και σωματική μετά τη λήξη και κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο.

οακα

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα που καίει τον Παναθηναϊκό και προμηνύει βαρύτατη τιμωρία για τους Πράσινους:

«Κατά την είσοδο του Α’ προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας κυρίου Γιώργου Μπαρτζώκα στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα, οπαδός της Α (γηπεδούχου) ομάδας τον πλησίασε και τον προπηλάκισε λεκτικά.

Δέκα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, 5’59” πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου και 17” πριν τη λήξη της 4ης περιόδου οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας άναψαν καπνογόνα στον χώρο των κερκίδων που παρήγαγαν καπνό και λάμψη και πέταξαν νερό στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας.

Πριν την έναρξη του αγώνα οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας πέταξαν γιαούρτι στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας. Μετά τη λήξη του αγώνα και κατά την αποχώρηση της φιλοξενούμενης ομάδας από τον αγωνιστικό χώρο, οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας απώθησαν και εξύβρισαν τον έφορο της φιλοξενούμενης ομάδας, κύριο Χρήστο Μπαφέ.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Μόνο με τέτοια διαιτησία μπορούσαμε να χάσουμε, ντροπή όλα αυτά που έγιναν»

Στο 5’59” πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας έβριζαν εν χορώ «Μπαρτζώκα μπ.. π… γιε». Έγινε πρώτη προειδοποίηση από τα μεγάφωνα του γηπέδου. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις καπνογόνων και ρίψεις νερού έγιναν προειδοποιήσεις από τα μεγάφωνα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς