15.9 C
Athens

«Φτάνει με τα ψέματα»: Η απάντηση του Ολυμπιακού στα πράσινα ανέκδοτα για Μπαρτζώκα

Ο Ολυμπιακός έπρεπε να χάσει και έτσι έχασε στο ΟΑΚΑ, με τους Παπαπέτρου, Τσολάκο και Τηγάνη να βάζουν τέλος στο 14-0 των Πειραιωτών επί του Παναθηναϊκού. Πέρα από τα κατά συρροή διαιτητικά εγκλήματα, υπήρξαν και κάμποσα έκτροπα από οπαδούς των Πρασίνων.

Παρότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας έγινε από νωρίς στόχος των οπαδών του ΠΑΟ, ενώ έχει καταγραφεί ακόμα και στο φύλλο αγώνα φραστική επίθεση εντός αγωνιστικού χώρου πριν την έναρξη του ντέρμπι.

Αποκάλυψη: «Απώθηση και εξύβριση του Χρήστου Μπαφέ» – Το φύλλο αγώνα «καίει» τον Παναθηναϊκό

Σε μια από τις γνώριμες απόπειρές της να κάνει το άσπρο – μαύρο, η πράσινη ΚΑΕ εμφανίστηκε να… καταγγέλλει τον κορυφαίο τεχνικό της Euroleague «για τη συμπεριφορά του», αλλά η πραγματικότητα είναι σκληρή και δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός απάντησε στους Πράσινους με επίσημη θέση, εκθέτοντας τους ανθρώπους του ΠΑΟ που προσπαθούν να εμφανίσουν μια εντελώς διαστρεβλωμένη εικόνα.

Διαβάστε αναλυτικά τη θέση των Ερυθρολεύκων:

«Ο συγκεκριμένος φίλαθλος δίπλα στον πάγκο μας απαγορεύεται να σηκώνεται. Στην αρχή του αγώνα έβριζε και σηκωνόταν όρθιος και όταν του είπαμε ότι δεν επιτρέπεται να μιλάει, σταμάτησε με την παρέμβαση του δεύτερου κομισάριου κ. Ελευθεριάδης.

Στο τέλος του αγώνα έκανε υβριστικές χειρονομίες προς τον προπονητή μας και ο κύριοςς Μπαρτζώκας του είπε ότι δεν επιτρέπεται να συμπεριφέρεται έτσι, πάλι παρουσία του δεύτερου κομισάριου κ. Ελευθεριάδη.

Φτάνει με τα ψέματα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς