16.4 C
Athens

Μπαρτζώκας: Απορώ πώς δόθηκαν αυτά στον Γουόκαπ, πρέπει να αξιολογήσουμε την κατάσταση

Ο προπονητής του Ολυμπιακού απόρησε δημόσια με τα αδιανόητα σφυρίγματα στον Γουόκαπ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο κομμάτι των τραυματισμών

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορούσε να πιστέψει πώς αποβλήθηκε ο Τόμας Γουόκαπ κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου στο ντέρμπι του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού παρά τα όσα συνέβησαν εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας του

Ο «φάρος» είναι εδώ: Διαιτητική αλητεία με εγκλήματα εκ προμελέτης και αποβολή Γουόκαπ (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Πρέπει να δούμε τι δεν κάναμε σωστά και να αξιολογήσουμε την κατάσταση. Τώρα έχουμε κάτι θέματα. Δυστυχώς ο Μπλακ δεν μπορεί να παίξει γιατί δεν είναι υγιής. Σε λίγη ώρα θα ξέρουμε πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση του Σάσα. Ο Γουόκαπ βγήκε από το παιχνίδι με ένα αντιαθλητικό φάουλ και μια τεχνική που πραγματικά απορώ πώς δόθηκαν. Είχαμε επιμονή, χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι, όπως εξελίχθηκε. Πήγαμε εκεί που θέλαμε, αλλά κάναμε λάθη. Ενώ είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε στο τέλος, πάλι δεν τα καταφέραμε. Θα διδαχθούμε από το παιχνίδι και θα μάθουμε για το επόμενο.

 

Δεν λέω ούτε θετικά ούτε αρνητικά για παίκτες. Κρίνω μόνο την ομάδα μας. Δυστυχώς κάναμε λάθη στο τέλος. Αν δείτε τα +/- στο τέλος, θα δείτε ότι κάποιοι προφανώς υστέρησαν. Ίσως δεν μπήκαν στο κλίμα του αγώνα, ίσως τους έλειψε το playmaking για να μπουν στο παιχνίδι. Δεν περιμέναμε εύκολη σειρά. Όλα γίνονται κάτω από δύσκολες συνθήκες εδώ πέρα, καλύτερα να ξεφύγουμε από αυτά. Να παίξουμε το παιχνίδι μας, όπως κάναμε όλη τη σεζόν. Είμαι αισιόδοξος. Ελπίζουμε πως θα πάρουμε το πρωτάθλημα»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς