16.7 C
Athens

Απαισιοδοξία στις τάξεις της Μπαρτσελόνα για Μέσι, η Ίντερ Μαϊάμι φαβορί για την απόκτηση του

Απαισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της Μπαρτσελόνα για την κατάληξη της υπόθεσης του Λιονέλ Μέσι σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η Mundo Deportivo.

Μπορεί να υπήρξε μια αχτίδα φωτός μετά την έγκριση του πλάνου από τη La Liga και τη συνάντηση του Λαπόρτα με τον πατέρα του Λιονέλ Μέσι, ωστόσο όπως φαίνεται οι πιθανότητες επιστροφής του Αργεντινού δεν είναι πολλές.

Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, άνθρωποι των Μπλαουγκράνα τους αποκάλυψαν πως δύσκολα θα έχει θετική κατάληξη η υπόθεση και πως στον σύλλογο επικρατεί μεγάλη απαισιοδοξία.

Ο χρόνος περνάει και ο Pulga φαίνεται να είναι πιο κοντά στην Ίντερ Μαϊάμι. Αυτό υποστηρίζει σε δικό της δημοσίευμα η Equipe, η οποία αναφέρει πως πάντα προτεραιότητα είναι η επιστροφή στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται δύσκολο. Το δημοσίευμα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο Αργεντινός να αγωνιστεί ως δανεικός στους Μπλαουγκράνα, ενώ προσθέτει πως ούτε ο ίδιος ούτε η σύζυγος του, Αντονέλα, βλέπουν με καλό μάτι τη μετακόμιση στη Σαουδική Αραβία για την Αλ Χιλάλ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς