21.4 C
Athens

Μπαρτσελόνα: Συνάντηση του Λαπόρτα με τον πατέρα του Μέσι, φουντώνουν οι φήμες για την επιστροφή του Αργεντινού (vid)

Με τον πατέρα του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε, έχει συνάντηση αυτή την ώρα ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χουάν Λαπόρτα.

Το πράσινο φως ώστε να κινηθεί για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι έδωσε στην Μπαρτσελόνα η La Liga, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ισπανική «Relevo».

Οι Μπλαουγκράνα επιθυμούν την επιστροφή του Αργεντινού σούπερ σταρ στην ομάδα, ωστόσο όλο αυτό το διάστημα η La Liga έβαζε στοπ στην πρόθεση του συλλόγου να καταθέσει πρόταση στον ποδοσφαιριστή.

Τα πράγματα όμως αρχίζουν και αλλάζουν προς το καλύτερο, καθώς όπως αναφέρει η «Relevo» οι αποχωρήσεις τον Μπουσκέτς, Πικέ και Άλμπα, αλλά και η πώληση του Αντουάν Γκριεζμάν στην Ατλέτικο, έχουν δημιουργήσει χώρο στα ταμεία της ομάδας. Έτσι, το σχέδιο βιωσιμότητας του συλλόγου έχει περάσει τις απαραίτητες περικοπές που επιβάλλει η La Liga.

Παρόλα αυτά χρειάζεται να γίνουν μία με δύο ακόμη πωλήσεις ποδοσφαιριστών και ο Λιονέλ Μέσι θα χρειαστεί να περιμένει για λίγο ακόμη αν επιθυμεί να φορέσει ξανά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί το ραντεβού του Χόρχε Μέσι με τον Χουάν Λαπόρτα, με την επιστροφή του Αργεντινού να μοιάζει πιο κοντά από ποτέ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς