18.2 C
Athens

Χόρχε Μέσι: Ο Λίο θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, πιστεύουμε πως μπορεί να συμβεί

Θα απορρίψει ο Λιονέλ Μέσι τη μυθική πρόταση του 1+ δισ. ευρώ των Σαουδαράβων για χάρη της μεγάλης αγάπης που λέγεται Μπαρτσελόνα;

Είδηση έβγαλε μετά τη συνάντηση του με τον Χουάν Λαπόρτα ο Χόρχε Μέσι, καθώς για πρώτη φορά βγήκε επίσημα από τα χείλη κάποιου πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

Η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα μοιάζει πιο κοντά από ποτέ. Η La Liga ενέκρινε το πλάνο των Μπλαουγκράνα και χωρίς να χαθεί καθόλου χρόνος ο Χουάν Λαπόρτα συναντήθηκε με τον Χόρχε Μέσι.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις του πατέρα του Pulga μετά τη συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της Μπαρτσελόνα, καθώς δήλωσε πως ο γιος του θέλει να επιστρέψει στην ομάδα και όλοι πιστεύουν πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.

«Δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα για το αν θα επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα. Θα ήθελε πολύ να επιστρέψει. Είναι η επιλογή που θα προτιμούσε. Δεν ξέρουμε τίποτα. Θα δούμε. Θα πάρουμε μια απόφαση σύντομα. Έχουμε πολλά πράγματα ακόμα να συζητήσουμε», δήλωσε λακωνικά ο Χόρχε Μέσι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς