19.9 C
Athens

Η Ντνίπρο υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό του Europa League

Η ουκρανική ομάδα τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα και είναι υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού εφόσον αποκλειστεί στον 2ο προκριματικό του Champions League

Οι τίτλοι τέλους έπεσαν στο ουκρανικό πρωτάθλημα με την Ντνίπρο να επικρατεί με 1-0 της Κριβμπάς και να κατακτά τη 2η θέση με 67 βαθμούς όσους έχει και η Ζόρια που στην ισοβαθμία κατέλαβε την 3η.

Η Ντνίπρο θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και βρίσκεται στους πιθανούς αντιπάλους του Παναθηναϊκού. Εφόσον αποκλειστεί, τότε αυτομάτως θα βρεθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και θα είναι υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού όπως η ελβετική Σερβέτ.

Οι Ερυθρόλευκοι είναι στους ισχυρούς στο κομμάτι των μη πρωταθλητών για την κλήρωση της 24ης Ιουλίου και στους ανίσχυρους θα τοποθετηθούν δύο ηττημένες από τον 2ο προκριματικό του Champions League, μεταξύ των οποίων και η Ντνίπρο.

Σημειώνεται πως οι πιθανότητες να κληρωθεί ο Ολυμπιακός με την ανίσχυρη Σερβέτ είναι μεγάλες καθώς στον 2ο προκριματικό του Champions League οι Ελβετοί θα είναι στους ανίσχυρους. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει είτε με την Ντνίπρο είτε με τη 2η του Βελγίου και λόγω κλειδαρίθμου ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την ομάδα που θα αντιμετωπίσουν οι Πράσινοι.

3ος ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ EUROPA LEAGUE

Κλήρωση: 24 Ιουλίου

1ο παιχνίδι: Πέμπτη 10 Αυγούστου
2ο παιχνίδι: Πέμπτη 17 Αυγούστου

PLAY OFF EUROPA LEAGUE

Κλήρωση: 7 Αυγούστου

1ο παιχνίδι: Πέμπτη 24 Αυγούστου
2ο παιχνίδι: Πέμπτη 31 Αυγούστου

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς