16.1 C
Athens

Ο Ολυμπιακός έμαθε τον πιθανό αντίπαλο από την Ελβετία για τον 3ο προκριματικό του Europa League

Ο ισχυρός στον 3ο προκριματικό Ολυμπιακός έμαθε τη Δευτέρα (29/5) μία από τις ομάδες που είναι πιθανό (ανάλογα με την κλήρωση) να αντιμετωπίσει στις 10 και 17 Αυγούστου

Ο Ολυμπιακός θα γνωρίζει τις επόμενες μέρες – ανάλογα με τη θέση που θα καταλάβει η Ρόμα στη Serie A (5η ή 6η) και αν θα κατακτήσει το Europa League – αν θα αποφύγει έναν γύρο στη διοργάνωση και θα παίξει στα play off απευθείας (με εξασφαλισμένη την παρουσία του στους ομίλους του Conference) ή αν θα εκκινήσει τις υποχρεώσεις του από τον 3ο προκριματικό.

Σε αυτόν τον γύρο οι Ερυθρόλευκοι θα τοποθετηθούν μαζί με τη Σλάβια Πράγας στους ισχυρούς και θα περιμένουν μια από τις χαμένες του 2ου προκριματικού του Champions League (μονοπάτι μη πρωταθλητών).

Τη Δευτέρα (29/5) έμαθε οριστικά πως η Σερβέτ κατέλαβε τη 2η θέση στο ελβετικό πρωτάθλημα και θα μπει ως ανίσχυρη στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Εφόσον ηττηθεί στο παιχνίδι που θα δώσει απέναντι στη δεύτερη Ουκρανίας (Ντνίπρο, Ζόρια) ή στη δεύτερη Βελγίου (Αντβέρπ, Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, Γκενκ), θα βρεθεί στον 3ο προκριματικό του Europa και είναι πιθανό να κληρωθεί κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η πλήρης εικόνας θα δοθεί την Κυριακή (4/6) όταν και θα ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα σε Ουκρανία και Βέλγιο.

3ος ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ EUROPA LEAGUE

Κλήρωση: 24 Ιουλίου

1ο παιχνίδι: Πέμπτη 10 Αυγούστου
2ο παιχνίδι: Πέμπτη 17 Αυγούστου

PLAY OFF EUROPA LEAGUE

Κλήρωση: 7 Αυγούστου

1ο παιχνίδι: Πέμπτη 24 Αυγούστου
2ο παιχνίδι: Πέμπτη 31 Αυγούστου

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς