20.2 C
Athens

Τσάβι: Ο Μέσι θα πάρει την απόφαση του την επόμενη εβδομάδα, οι πόρτες μας είναι ανοιχτές

Η επόμενη εβδομάδα θα είναι η καθοριστική για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Τσάβι στη Mundo Deportivo.

Ο Αργεντινός θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν και αυτό που απασχολεί τους πάντες είναι το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει τεράστια πρόταση στα χέρια του από την Αλ Χιλάλ, ενώ από την άλλη οι Μπλαουγκράνα δεν έχουν καταφέρει ακόμα να του καταθέσουν την προσφορά τους.

Ο Τσάβι μίλησε στη Mundo Deportivo και αποκάλυψε πως ο Αργεντινός θα πάρει την απόφαση του την επόμενη εβδομάδα, με τους πάντες να την περιμένουν με αγωνία.

Αναλυτικά:

«Έχω ήδη πει πολλές φορές ότι οι πόρτες είναι ανοιχτές, είμαι ο προπονητής και ξέρω ότι θα μας βοηθήσει αν αποφασίσει να έρθει, αλλά νομίζω ότι πρέπει να τον αφήσουμε λίγο ήσυχο.

Τελειώνει η σεζόν εκεί, σέβεται πολύ την Παρί Σεν Ζερμέν, θέλει να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο, το συμβόλαιό του τελειώνει και μετά έχει κάθε δικαίωμα να λέει πού θα πάει και πού θα τελειώσει η καριέρα του.

Την επόμενη εβδομάδα θα πάρει την απόφασή του και πρέπει να τον αφήσουμε ήσυχο. Στην τελική, αν μιλάμε για τον Λίο κάθε μέρα, κάθε μέρα, δεν νομίζω ότι βοηθάει σε κάτι.

Στο τέλος πάλι θα αποφασίσει την επόμενη εβδομάδα και τώρα υπάρχουν 200 υποθέσεις. Στο τέλος, θα αποφασίσει το μέλλον του και εδώ οι πόρτες είναι ανοιχτές, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να πούμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς