23.8 C
Athens

Αδιανόητα πράγματα από την Αλ Χιλάλ: Προσφέρει στον Μέσι συμβόλαιο 1,2 δισ. ευρώ!

Οι Σαουδάραβες φέρεται να προσφέρουν στον Μέσι το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία, με τριπλάσιες απολαβές από εκείνες του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Αδιανόητα πράγματα από την Αλ Χιλάλ που προσφέρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου, δίνοντας 1,2 δισ. ευρώ στον Λιονέλ Μέσι!

Ο Αργεντινός ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το Παρίσι με το τέλος της σεζόν και όλοι περιμένουν τις εξελίξεις σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον, κάτι που δεν θα αργήσει να γίνει γνωστό. Ο Pulga μπορεί να επιθυμεί την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, αλλά πρόταση δεν υπάρχει καθώς ο σύλλογος δεν έχει λάβει το πράσινο φως από τη La Liga.

Mundo Deportivo: «Αποφασίζει για το μέλλον του ο Μέσι, δεν έχει καταθέσει πρόταση η Μπαρτσελόνα»

Η Αλ Χιλάλ που έχει καταθέσει εδώ και καιρό την πρώτη πρόταση της παρακολουθεί τις εξελίξεις, επέστρεψε με νέα εξωπραγματική πρόταση σύμφωνα με το Footmercato. Η πρόταση αγγίζει τα 1,2 δισ. ευρώ και θα κάνει τον Αργεντινό τον ποδοσφαιριστή με το πιο μεγάλο συμβόλαιο στον κόσμο, το οποίο αυτή τη στιγμή έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ με… μόλις 200 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε, έχει πει το «ναι» στην πρόταση του συλλόγου και όλοι περιμένουν με αγωνία την τελική απόφαση του μάγου της μπάλας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς