20.5 C
Athens

Η Καλλιθέα ζήτησε διαιτητές Super League για τα τελευταία κρίσιμα ματς που θα κρίνουν την άνοδο

Διαιτητές Super League στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος ζήτησε η Καλλιθέα, με διπλή επιστολή που έστειλε σε ΕΠΟ και στην κεντρική επιτροπή διαιτησίας.

Η Καλλιθέα ζήτησε να διευθύνουν τα δικά της παιχνίδια αλλά και της Κηφισιάς διαιτητές Super League, καθώς η μάχη για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία έχει κορυφωθεί.

Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος, η Κηφισιά βρίσκεται στην πρώτη θέση με μόλις 2 βαθμούς διαφορά από την Καλλιθέα.

Παράλληλα, η Καλλιθέα ζήτησε από τον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ να βρεθεί στο ματς της Κυριακής με αντίπαλο την Ηλιούπολη.

Η πρώτη επιστολή αναφέρει:

«Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να ζητήσουμε από την επιτροπή σας, όπως στο εξής στα τρία (3) εναπομείναντα παιχνίδια των πρωτοπόρων ομάδων του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, ήτοι της ομάδας και της ΠΑΕ Α.Ε. Κηφισιά ορίζετε αξιολογημένους διαιτητές από τον πίνακα της Super League 1, προκειμένου να υπάρξει αντικειμενική και αξιοκρατική διαιτησία.

Λάβετε υπόψη οτι το πρωτάθλημα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση του και επιβάλλεται να υπάρξει αμεροληψία και τούτο μπορεί να επέλθει μόνο με τον ορισμό αξιολογημένων διαιτητών.

Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη στο έργο σας, με την ευχή να το φέρετε εις πέρας με τον πιο αξιοκρατικό τρόπο».

Η δεύτερη:

«Δια της παρούσας επιστολής η ATHENS KALLITHEA FX επιθυμεί την φυσική παρουσία του κ. BENNET STEFPHEN GRAHAM προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης τον αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4/6/2023 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος BETSSON SUPER LEAGUE 2, μεταξύ των ομάδων ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ATHENS KALLITHE FC.

Η παρουσία του BENNET STEFPHEN GRAHAM κρίνεται απαραίτητη, λόγω της σημαντικότητας του ανωτέρου αγώνα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς