24.3 C
Athens

Ολυμπιακός: Έρχεται στην Ελλάδα και ανακοινώνεται ο Κορδόν, προχωρά άμεσα τις επαφές για τον επόμενο προπονητή

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έρχεται την πρώτη ημέρα του Ιουνίου στην Ελλάδα, ανακοινώνεται με πλάνο τριετίας στον Ολυμπιακό και τελειώνει το θέμα του νέου προπονητή των Ερυθρολεύκων

Ημέρα Αντόνιο Κορδόν η αυριανή (Πέμπτη 1/6) για τον Ολυμπιακό, αφού οι Ερυθρόλευκοι περιμένουν τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή για να ανακοινωθεί κι επίσημα, εγκατασταθεί μόνιμα και να προετοιμάσει τις επόμενες εξελίξεις στην ομάδα.

Η υπέρβαση και οι εναλλακτικές για τον επόμενο προπονητή του Ολυμπιακού

Πρώτη και κυριότερη η συμφωνία με προπονητή, η οποία εκτιμάται πως δεν είναι μακριά. Πιο συγκεκριμένα όπως όλα δείχνουν είναι πιθανό να κλείσει την επόμενη εβδομάδα.

Ο Κορδόν ψάχνεται στην ισπανική αγορά και όπως όλα δείχνουν προσπαθεί να μείνει σε αυτό το μοντέλο που τον οδήγησε στην επιτυχία σε Μπέτις και Βιγιαρεάλ.

Στην κορυφή των επιλογών του 59χρονου τεχνικού διευθυντή παραμένει ο Μαρθελίνο, με τον οποίον να θυμίσουμε πως είχε συνεργαστεί στη Βιγιαρεάλ και υπάρχει αμοιβαία και βαθιά εκτίμηση του ενός στο πρόσωπο του άλλου.

Η κατάσταση παραμένει ουδέτερη, αφού ο Ισπανός προπονητής δεν έχει απορρίψει αλλά ούτε έχει δεχθεί την πρόταση των Ερυθρολεύκων. Ωστόσο η άφιξη του Κορδόν στην Ελλάδα αναμένεται να φέρει εξελίξεις και το… πρέσινγκ των Πειραιωτών θα αυξηθεί για να αποσπάσουν τη θετική απάντηση.

Σε περίπτωση που δε συμβεί αυτό, οι εναλλακτικές που παραμένουν ψηλά στο κάδρο από Ισπανία μεριά είναι οι Χοσέ Μπορδαλάς και Κίκε Σετιέν. Ο πρώτος αναμένεται να λύσει τη συνεργασία του με τη Χετάφε, ενώ ο δεύτερος σύμφωνα με τα ρεπορτάζ θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Βιγιαρεάλ.

Ο Κορδόν θα έρθει στην Αθήνα μαζί με δύο συνεργάτες του, ο ένας είναι ο Ιγνάσιο Ναβάρο που ήταν μαζί του στη Βιγιαρεάλ και την Μπέτις, και ένας ακόμη συνεργάτης που είχε και στην ομάδα από την Ανδαλουσία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς