18.9 C
Athens

Η υπέρβαση και οι εναλλακτικές για τον επόμενο προπονητή του Ολυμπιακού

Η λεπτή ισπανική γραμμή πάνω στην οποία ισορροπεί το ζήτημα του επόμενου προπονητή των Πειραιωτών και τα ονόματα που έχουν ξεχωρίσει στην ειδική λίστα του Κορδόν

Ο χρόνος περνάει και ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει να αφήσει την κλεψύδρα να τρέχει μέχρι τις αρχές Ιουνίου, με τον Αντόνιο Κορδόν να επισπεύδει πλέον τις διαδικασίες για την εύρεση του κατάλληλου προπονητή της νέας εποχής των Ερυθρολεύκων.

Τα δεδομένα που παρουσιάστηκαν το τελευταίο διάστημα, πολλά, ωστόσο από την πλευρά της διοίκησης δεν βγαίνει τίποτα προς τα έξω, με τον κύκλο των επιλογών να είναι συγκεκριμένος και επιλεγμένος από το πάνω ράφι της αγοράς.

Όλα δείχνουν ότι πρόθεση του Κορδόν είναι να φέρει στο Λιμάνι την επιτυχημένη συνταγή που τον συνόδευσε και στις προηγούμενες αποστολές του ως τεχνικός διευθυντής. Εν ολίγοις, θα επιμείνει στο ισπανικό μοντέλο που τον δικαίωσε ιδιαίτερα σε Βιγιαρεάλ και Μπέτις.

Μάλιστα, στο κίτρινο υποβρύχιο είχε συνεργαστεί με εξαιρετικά αποτελέσματα με τον Μαρθελίνο, που αποτελεί μεγάλο στόχο των Πειραιωτών απο το περασμένο καλοκαίρι.

Η σχέση του Κορδόν με τον Μαρθελίνο και πώς συνδέεται με τον Ολυμπιακό

Η περίπτωση του free agent Μαρθελίνο είναι άκρως δελεαστική, αλλά και εξαιρετικά δύσκολη επί της παρούσης, με τον 57χρονο Ισπανό να έχει υψηλότατες απαιτήσεις αναφορικά με το συμβόλαιο και τον μισθό του, αλλά και συγκεκριμένα “θέλω” για τις επιλογές στο ρόστερ. Μέχρι σήμερα, δεν έχει δώσει ούτε θετική αλλά ούτε και αρνητική απάντηση στον Ολυμπιακό, που όμως έχει βάλει στην εξίσωση από τα μέσα Μαΐου και μετά το πιο βαρύ του χαρτί, τον Κορδόν.

Από εκεί και πέρα, οι εναλλακτικές λύσεις από την ισπανική αγορά φαίνεται να είναι οι Χοσέ Μπορδαλάς και Κίκε Σετιέν, με τον πρώτο να ολοκληρώνει το καλοκαίρι τη συνεργασία του με την Χετάφε και τον δεύτερο να μην συνεχίζει, όπως όλα δείχνουν, στη Βιγιαρεάλ.

Αμφότεροι βρίσκονται στην ειδική ατζέντα του Κορδόν, ο οποίος πάντως έχει αφήσει κι άλλες ανοιχτές επιλογές (όπως οι Κρέσπο, Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Ιραόλα), με την αξιολόγησή τους να μπαίνει πλέον στο τελικό στάδιο…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς