19.2 C
Athens

Η σχέση του Κορδόν με τον Μαρθελίνο και πώς συνδέεται με τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελική ευθεία των επαφών για τον προπονητή της νέας σεζόν, με τον Κορδόν να εξετάζει προσεκτικά κάθε διαθέσιμη επιλογή έχοντας κατά νου κι έναν παλιό γνώριμό του

Δεν είναι άγνωστο πως Μαρθελίνο και Κορδόν συνυπήρξαν. Η κοινή τους παρουσία για τέσσερις σεζόν στην Βιγιαρεάλ (2013-2016) μάλιστα ήταν ιδανική αφού ο ένας εμπιστεύτηκε απόλυτα τον άλλον για να οδηγήσουν και πάλι το κίτρινο υποβρύχιο στην Primera Division.

Eπίσης δεν είναι άγνωστη η δεδομένη επιθυμία του Ολυμπιακού να φέρει τον Μαρθελίνο ως τον νέο προπονητή της ομάδας, κάτι που έχει προσπαθήσει αρκετές φορές ακόμα και πριν την έλευση Κορδόν.

Ωστόσο, πλέον με τον 59χρονο ως τεχνικό διευθυντή των Πειραιωτών η ζυγαριά ίσως γείρει προς όφελος του Ολυμπιακού και ικανοποιήσει το θέλω του Βαγγέλη Μαρινάκη και της διοίκησης για την υπογραφή του πολύπειρου Ισπανού τεχνικού, με την υπόθεση πάντως μόνο εύκολη να μη θεωρείται.

Ο Μαρθελίνο ναι μεν κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά των προπονητών τους τελευταίους μήνες, αλλά πολιορκείται συνεχώς από τις μισές ομάδες της Ισπανίας ενώ δεδομένα τον ζητάνε και σε χώρες εκτός της γηραιάς Ηπείρου.

Ο ίδιος είχε τονίζει και πέρυσι τον Σεπτέμβριο στον Ολυμπιακό ότι θέλει να δουλέψει από την αρχή την ομάδα, με δική του προετοιμασία, πλάνο και ρόστερ, με τις τωρινές συνθήκες να φαντάζουν ιδανικές για κάτι τέτοιο.

Ο Ολυμπιακός τον έχει στη λίστα του, ο Κορδόν στις πολύ στενές επαφές του και μένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του, που σίγουρα δεν είναι η μόνη που εξετάζεται σε πρώτο πλάνο από τους Πειραιώτες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς