19.7 C
Athens

Ο Πρόμες κατηγορείται για εισαγωγή 1.300 κιλών κοκαΐνης

Σοβαρά μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη έχει ξανά ο διεθνής Ολλανδός που κατηγορείται για εισαγωγή 1.300 κιλών κοκαΐνης

Ο Κουίνσι Πρόμες έχει καινούργια πολύ σοβαρά μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη καθώς κατηγορείται για εισαγωγή ναρκωτικών.

Στον Ολλανδό ασκήθηκε δίωξη για εισαγωγή κοκαΐνης που φτάνει τα 1.300 κιλά. Τη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί και εκείνος να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι.

Ο ποδοσφαιριστής της Σπαρτάκ Μόσχας το καλοκαίρι του 2020 σε οικογενειακή μάζωξη είχε μαχαιρώσει τον ξάδερφο μου και τότε είχε συλληφθεί με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Μπορεί τελικά να αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο οι Αρχές είχαν ξεκινήσει έρευνα στις τηλεφωνικές συνομιλίες του έπειτα από εισαγγελική εντολή καθώς υπήρχαν υποψίες πως σχετίζεται με υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών λόγω του ότι μέλος της οικογένειας του βρισκόταν στη φυλακή – και επικοινωνούσε με τον Πρόμες – για εκείνη την υπόθεση. Ο Ολλανδός μεταξύ άλλων στις τηλεφωνικές του συνομιλίες παραδέχθηκε πως ήθελε να μαχαιρώσει τον ξάδερφο του, κάτι που άνοιξε ξανά την έρευνα.

Εδώ και αρκετούς μήνες ο 31χρονος προσπαθούσε να βρει τρόπο να πάρει τη ρώσικη υπηκοότητα για να μη δικαστεί στην Ολλανδία αλλά η υπόθεση έτρεξε και εν τέλει τη Δευτέρα αναμένεται η ακρόασή του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς