22.2 C
Athens

Ύποπτος για διακίνηση κοκαΐνης ο Κουίνσι Πρόμες!

Οι δικαστικές περιπέτειες για τον Κουίνσι Πρόμες τώρα ξεκινούν για τα καλά, όπως αποκαλύπτει σε άρθρο της Πέμπτης (10/3) η έγκυρη ολλανδική De Telegraaf. Ο διεθνής Ολλανδός μεσοεπιθετικός φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση που αφορά σε διακίνηση τεσσάρων τόνων κοκαΐνης και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση!

Ο ποδοσφαιριστής της Σπαρτάκ Μόσχας το καλοκαίρι του 2020 σε οικογενειακή μάζωξη είχε μαχαιρώσει τον ξάδερφο μου και τότε είχε συλληφθεί με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Μπορεί τελικά να αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο οι Αρχές είχαν ξεκινήσει έρευνα στις τηλεφωνικές συνομιλίες του έπειτα από εισαγγελική εντολή καθώς υπήρχαν υποψίες πως σχετίζεται με υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών λόγω του ότι μέλος της οικογένειας του βρισκόταν στη φυλακή – και επικοινωνούσε με τον Πρόμες – για εκείνη την υπόθεση.

Σημειώνεται πως ο Πρόμες μεταξύ άλλων στις τηλεφωνικές του συνομιλίες παραδέχθηκε πως ήθελε να μαχαιρώσει τον ξάδερφο του, κάτι που άνοιξε ξανά την έρευνα. Η Εισαγγελία είναι πιθανό να ασκήσει δίωξη κάτι που σημαίνει πως στην επιστροφή του στην πατρίδα του, ο Ολλανδός μπορεί να συλληφθεί και να κληθεί να καταθέσει. Εφόσον βρεθούν επιβαρυντικά στοιχεία τότε κινδυνεύει αρχικά με προφυλάκιση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς