18.2 C
Athens

Πύργος: Τραγική κατάληξη για το 2χρονο κοριτσάκι, που εντοπίστηκε σε αρδευτικό κανάλι

Τραγική κατάληξη είχε η μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε από χθες στον Πύργο για τον εντοπισμό ενός δίχρονου κοριτσιού Ρομά του οποίου τα ίχνη χάθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν διέφυγε της προσοχής των οικείων τους.

Το άτυχο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό το πρωί της Τρίτης, σε αρδευτικό κανάλι κοντά στο στρατόπεδο ΣΕΤΗΛ, αρκετά μακριά από το σημείο που αρχικά αναζητούνταν. Το σώμα του παιδιού εντοπίστηκε μέσα σε κανάλι στην περιοχή Καταραχίου και ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες ερευνούσαν από την πρώτη στιγμή, μια μεγάλη ακτίνα στη δυτική πλευρά του Πύργου, ενώ στις έρευνες, εκτός από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και τους πυροσβέστες της Π.Υ. Πύργου, συμμετείχαν και ειδική ομάδα έρευνας και διάσωσης από την 6η Ε.Μ.Α.Κ. της Πάτρας με τη συνδρομή εκπαιδευμένου σκύλου.

Συγγενείς της μικρής Παναγιώτας είχαν δηλώσει τη Δευτέρα πως τα παιδιά πήγαιναν συχνά κοντά στο αυλάκι του ΓΟΕΒ για να παίξουν, να πάρουν νερό και να κάνουν μπάνιο και γι’ αυτό είχαν εκφράσει φόβους ότι το κοριτσάκι μπορεί να είχε χαθεί στο συγκεκριμένο σημείο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς