18.7 C
Athens

Ομπράντοβιτς: Αν το μέλλον μου δεν είναι στη Μονακό θα το δεχτώ

Για τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από το πρόσωπο του και τον πάγκο της Μονακό μίλησε ο Σάσα Ομπράντοβιτς.

Παρά το γεγονός πως οδήγησε την ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Final Four, στη Μονακό φαίνεται να κάνουν σχέδια για την επόμενη μέρα χωρίς τον Ομπράντοβιτς. Μάλιστα, τα ονόματα που ακούγονται έντονα είναι αυτά των Τρινκιέρι και Πασκουάλ.

Ο ίδιος ο Ομπράντοβιτς μίλησε στη L’Équipe και τόνισε πως έκανε τα πάντα για τη Μονακό και πως αν το μέλλον του δεν είναι στο σύλλογο θα το δεχθεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο κόσμος του μπάσκετ είναι μικρός. Πάντα κυκλοφορούν φήμες και… πληροφορίες για μεταγραφές παικτών και αλλαγές προπονητών. Ακόμα και στα μέσα της σεζόν. Οι ατζέντηδες παίζουν παιχνίδια για να δοκιμάσουν την αγορά και να προετοιμάσουν το έδαφος. Όσο για εμένα, δεν ξέρω τι συμβαίνει. Σέβομαι όλους τους μεγάλους προπονητές. Ο Τσάβι Πασκουάλ και άλλοι προπονητές τέτοιου διαμετρήματος αξίζουν να ηγούνται των καλύτερων ομάδων. Η Μονακό είναι μια από αυτές, λαμβάνοντας υπόψη τι έχουμε πετύχει φέτος.

Είμαι σε αυτή τη δουλειά εδώ και πολύ καιρό και γνωρίζω καλά πώς λειτουργούν τα πράγματα. Αν αυτά που έχω προσφέρει μέχρι τώρα στη Μονακό δεν είναι αρκετά ή υπάρχει κάποιος καλύτερος από εμένα στην αγορά, τότε ας είναι. Αλλά δεν μπορούσα να δώσω περισσότερα από αυτά που έδωσα. Η αφοσίωση και ο επαγγελματισμός μου δεν αμφισβητήθηκαν ποτέ. Αν το μέλλον μου δεν είναι σε αυτή την ομάδα, θα το δεχτώ όπως κάθε άλλη απόφαση της διοίκησης του συλλόγου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς